Με φόρεμα 2.500€ η μία, με μπαλαρίνες 750€ η άλλη: Έγιναν θέαμα Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία, τις κοιτούσαν όλοι

Σύσσωμη η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρέθηκε στο Wellington College, το οικοτροφείο που φοιτά ο μικρότερος γιος τους, Αριστείδης – Σταύρος.

Το νεότερο παιδί της Μαρί Σαντάλ άρχισε να φοιτά στο εν λόγω κολλέγιο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο 16χρονος Αριστείδης – Σταύρος ήταν ο τελευταίος από τα παιδιά της οικογένειας που εγκατέλειψε το σπίτι για να ξεκινήσει την πορεία των σπουδών του.

Κατά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, το κολέγιο διοργάνωσε μια επετειακή εκδήλωση με την ονομασία Speech Day.

Σε αυτήν την εκδήλωση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους και να έλθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν νέους υποψήφιους σε διάφορους τομείς.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρίσκονταν και οι συγγενείς τους.

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος, μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία και Κωνσταντίνο Αλέξιο, απαθανατίστηκαν στους κήπους του κολεγίου. Συνόδευαν την οικογένεια και το σκυλί της Μαρίας Ολυμπίας.

Η Μαρί Σαντάλ επέλεξε να φορέσει ένα μίντι denim φόρεμα της σχεδιάστριας Gabriela Hearst, το οποίο αξίζει 2,490 δολάρια, και το συνδύασε με εσπαντρίγιες των 100 ευρώ.

Από την άλλη, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα πουά φόρεμα από την εταιρεία Réalisation Par, το οποίο κοστίζει 225 δολάρια. Συνδύασε το φόρεμά της με μπαλαρίνες Miu Miu, οι οποίες ανέρχονται στα 750 δολάρια.

συνέχεια στο enimerotiko.gr