Με κόστος 20 ευρώ: Το άρωμα από τα Zara που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas θυμίζει ένα που κοστίζει πάνω από 250 ευρώ

Τα fashion girls αγαπούν όχι μόνο τα ρούχα από τα Zara, αλλά και τα αρώματά τους. Όχι μόνο μυρίζουν απίστευτα, αλλά τα μπουκαλάκια τους είναι πολύ κομψά, ενώ είναι και πολύ οικονομικά.

Τελευταία, ένα από τα αρώματα της συλλογής των Zara που έχει κερδίσει τις beauty addicts και αναζητούν μανιωδώς είναι το Red Tempetation, ενώ πολλές αναφέρουν ότι κάθε φορά που βγαίνουν φορώντας το, όλοι τις ρωτούν ποιο άρωμα φορούν.

Μάλιστα, θυμίζει έντονα τη μυρωδιά ενός ακριβού αρώματος το ποίο φέρει την υπογραφή δύο πολυτελών οίκων, όπως αναφέρει το Who What Wear, και συγκεκριμένα το Baccarat Rouge 540, το οποίο μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει viral στο Instagram και στο TikTok. Το Baccarat Rouge 540 έχει γεννηθεί από τη συνάντηση δύο συμβόλων υπεροχής, του Maison Baccarat και του Maison Francis Kurkdjian.

To Baccarat Rouge 540 είναι απαλό, αισθησιακό και βγάζει γλυκύτητα σαν σοκολάτα, η οποία οφείλεται σε έναν συνδυασμό σαφράν, γιασεμιού, ξύλου κέδρου και κεχριμπαριού. Και όποιος μυρίσει για πρώτη φορά το Red Temptation από τα Zara, σίγουρα θα συμφωνήσει ότι είναι πολύ παρόμοιο.

Το άρωμα Red Temptation από τα Zara περιέχει επίσης νότες σαφράν, γιασεμιού και κεχριμπαριού, αλλά η προσθήκη πραλίνας του δίνει ένα υπέροχο, κρεμώδες τελείωμα. Είναι γλυκό, αισθησιακό, μεθυστικό και μοιάζει απίστευτα πολυτελές και ακριβό.

Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα γλυκά αρώματα, η ξυλώδης, γήινη γεύση του κεχριμπαριού και του βρύου προσδίδουν σε αυτό το άρωμα μια απίστευτη γοητεία, που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Κάθε ψεκασμός μοιάζει με μια ζεστή αγκαλιά και το άρωμα είναι ιδανικό για βραδιές ραντεβού ή ειδικές περιστάσεις.

Το καλύτερο σε αυτό το άρωμα είναι το πόσο οικονομικό είναι, αφού το μπουκάλι των 80ml κοστίζει 20 ευρώ και έχει εντυπωσιακή διάρκεια. Αν ψάχνετε για ένα άρωμα που θα το έχετε στην τσάντα σας και θα το ανανεώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόλις το βρήκατε.

Δείτε το άρωμα από τα Zara που θα λατρέψετε: