Μεγάλη Αποκάλυψη: Ποιο ελληνικό νησί του Ιονίου ανήκει στον Λιονέλ Μέσι

Οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε να αποκτήσουν ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο. Οι διάσημοι, όμως, έχουν λίγο διαφορετικά όνειρα, αφού τα σχέδια για τη ζωή τους αλλάζουν λόγω της οικονομικής τους κατάστασης. Μεταξύ των διάσημων που έχουν δικά τους ελληνικά νησάκια είναι και ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην πεντάδα των πιο πλούσιων ποδοσφαιριστών αφού τα χρήματα που μπαίνουν στο πορτοφόλι του, αγγίζουν τα 127.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Λέο το 2019 έπαιρνε 4 ευρώ το δευτερόλεπτο, 241 ευρώ το λεπτό, 14.497 την ώρα, 347.945 την ημέρα, 2.400.000 την εβδομάδα, 10.500.000 τον μήνα, με αποτέλεσμα ο χρόνος να βγαίνει στα 127.000.000 ευρώ. Επίσης, η τεχνολογία έχει επιφέρει πολλές ευκολίες στην καθημερινή ζωή, αλλά και πολλά χρήματα στην τσέπη των ποδοσφαιριστών… Ο αργεντινός όπως έχει γίνει γνωστό καρπώνεται για κάθε το post 581.061 ευρώ.

Τώρα, βέβαια, τόσα χρόνια μετά και με τόσες επιτυχίες που έχει προσθέσει στο βιογραφικό του το κασέ του σίγουρα θα έχει ανέβει αλλά τώρα.. πάμε στα δικά μας…

Το νησάκι στο Ιόνιο που του ανήκει

Στην χρονιά των αγοραπωλήσεων, το 2015, σύσσωμος ο ελληνικός τύπος ανακοίνωσε πως ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ένα μικρό, ακατοίκητο νησάκι των Δωδεκανήσων. Η τιμή; Σοκαριστική: 4.200.000! Tο ίδιο έτος, λοιπόν, ένα έτος πραγματικής εκποίησης των νησιών μας, διάφορα δημοσιεύματα του Τύπου ήθελαν τους Πιτ και Τζολί τους τότε «Μπραντζελίνα» να επιθυμούν την αγορά ενός μικρού νησιού στο Ιόνιο Πέλαγος.

Λίγο καιρό αργότερα, το νησάκι Σοφία των Εχινάδων Νήσων, μαθαίνουμε πως αγοράστηκε από τον… Λιονέλ Μέσι.

Η Σοφία ή η Σοφιά είναι μια ακατοίκητη νησίδα του συμπλέγματος των Εχινάδων, που βρίσκονται στο Ιόνιο πέλαγος. Συγκεκριμένα ανατολικά από την Ιθάκη και δυτικά από την Αιτωλοακαρνανία.

Πως μοιάζει η Σοφία αν την πλησιάσεις στο Google Maps; Είναι κάπως έτσι:

Μα αν ψάχνεις και πραγματική της φωτογραφία, την Σοφία των Εχινάδων, στο Ιόνιο, την λες και επίγειο παράδεισο…:

πηγή: https://www.zarpanews.gr/