Μεγάλη βραδιά καρναβαλιού σήμερα στο Αργοστόλι (pics+video)

Ο βασιλιάς Καρνάβαλος, μαζί με τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού, εδωσαν το ρυθμό στην εξαιρετική βραδινή τους έξοδο με την συνοδεία Πολιτιστικών Συλλόγων, αρμάτων και μασκαράτων, των Τμημάτων Κλασικού Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με τη Σχολή Χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου, μαζορέτες από τις σχολές χορού Art & Style dance studio της Όλγας Γαλιατσάτου και τα τμήματα του Συλλόγου Αγίας Ευφημίας «το Φανάρι» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερίσου «Φάρος» υπό την επιμέλεια της Βαρβάρας Γνεσούλη. Εκεί ήταν και το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου με κομπανία 150 και πλέον ατόμων . Θέμα: «Της Αποκριάς η τρέλλα, όλους να σας συνεπάρει με την όμορφη κοπέλα να γλεντά το παλληκάρι. Με χορό με ζωηρότητα , με τραγούδια με κιτάρα, να χορταίνετε τη νιότη τη χαρά τη διαβατάρα…» Εφ. «Ζιζάνιον» φύλλο 301, 31-1-1904 Μια Μεγάλη και Εντυπωσιακή Βραδινή Παρέλαση, που ξεσήκωσε την πόλη, με performer, που εδωσαν τον ρυθμό και παρουσιάσαν ένα φαντασμαγορικό δρώμενο, με φωτιές. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία στην πλατεία από το εξαιρετικό συγκρότημα BUENAVENTURA και ρίψη βεγγαλικών!!!

Από το fb του Σπύρου Σακαλη

Δείτε την φαντασμαγορική βραδινή παρέλαση του Βασιλιά Καρνάβαλου της πανέμορφης Βασίλισσας και όλων των υπέροχων μασκαρεμένων ομάδων στην παραλιακή μας με φόντο την φωτισμένη γέφυρα!!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Spiros Sakalis στις Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Δείτε μικρούς και μεγάλους να χορευουν και να διασκεδάζουν στην πλατεία Βαλλιάνου μετά την παρέλαση του Καρνάβαλου με ταχυδακτυλουργούς ζογκλερ και όλες τις ομάδες

Δημοσιεύτηκε από Spiros Sakalis στις Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019