Μετά από 66 χρόνια τώρα ήρθε στο φως: Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα

28 χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ζωή της συνεχίζει να απασχολεί.

Το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας έχουν δει αδημοσίευτα φωτογραφικά ντοκουμέντα της σπουδαίας ηθοποιού, αλλά και νέες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή της.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από μια εκδρομή της στην Κρήτη σε νεαρή ηλικία ξυπνάει μνήμες για την εποχή πριν γίνει η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας.

Αυτό το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο της θρυλικής Αλίκης μοιράστηκε ο γιος της, μέσω από τα social media. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μοιράζεται συχνά ενδιαφέρον υλικό από το αρχείο της μητέρας του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Η τελευταία ανάρτησή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς βλέπουμε την Αλίκη σε ηλικία 24 ετών σε ταξίδι της στην Κρήτη. Οι λεπτομέρειες εξηγούνται μέσα από τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

«Άλλη μια σπάνια φωτογραφία. Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Χαρούμενοι αλήτες” με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται. Στα πλαίσια της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου.»

πηγή athensmagazine.gr