Μια Αυγουστιάτικη βραδιά στην έκθεση της Έφης Σπηλιώτη (pics+video)

Την καθιερωμένη όπως κάθε χρόνο Αυγουστιάτικη βραδιά στην ΠΕΜΑΧΡΙΝΑ στην  έκθεση της Έφης Σπηλιώτη, στο πανέμορφο και φιλόξενο σπίτι , πάνω από τη θάλασσα, ακριβώς απέναντι από τη δύση του ηλίου.

Εκεί κάθε χρόνο μαζεύονται όλοι οι φίλοι τη Έφης Σπηλιώτη και θαυμάζουν τις νέες δημιουργίες της. Όπως γράφει η ίδια: , “Αισθάνομαι τυχερή που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κεφαλονιά και στη Φύση της. Εξοικειώθηκα από νωρίς με την αφθονία των μορφών φυτών και ζώων, των σχημάτων και των χρωμάτων τους. Η τέχνη, μου δίνει τη δυνατότητα να αποδοθεί με τον τρόπο μου, ό,τι με συγκινεί, θαυμάζω και αγαπάω, κρατώντας πάντα τα κύρια χαρακτηριστικά του. Η φύση, προσφέρει στην Τέχνη προκλήσεις. Η Τέχνη ακινητεί την εικόνα και δίνει το χρόνο για παρατήρηση και σκέψεις και αυτό της χαρίζει δύναμη”. Την έκθεση αυτή η Έφη την αφιερώνει στα χέρια που ΄έχουν φροντίσει τη Φύση και την Τέχνη.

Είδαμε τον σπουδαίο αρχαιολόγο κ. Πέτρο Θέμελη, τον κ. Γεράσιμο Βεργωτή, τον πρώην Δήμαρχο κ. Μάκη Φόρτε, τον Πάνο Βαρδάκο κ.ά.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr