Μια εκπληκτική και πρωτότυπη παράσταση (pics+video)

Μια εκπληκτική και πρωτότυπη θεατρική παράσταση παρακολούθησα χθες στην Αίθουσα του ΕΚΚΙ, που με εξέπληξε για την εξέλιξη που είχε, αλλά και την πρωτοτυπία της. Όλα μπερδεμένα, ένα κουβάρι, η Ρόζα Λούξεμπουργκ, η Μαίριλιν Μονρόε, ο Άρθουρ Μίλλερ, η  απεργία, η Οκτωβριανή Επανάσταση, ο Λένιν, ο Αϊζενστάιν, ο Κένεντι , (ομολογώ ότι περίμενα και τον Στάλιν)… Πρόκειται για το έργο του του Piere Bourgeade  “Αύριο…. Πάντα Αύριο”. Από την Θεατρική Ομάδα Ε.Ρ.Ε.Τ.Α. (Είμαστε Ρεαλιστές Επιδιώκουμε Το Αδύνατο), σε σκηνοθεσία Νατάσα Βασιλείου.  Μια ομάδα, όπως διάβασα σε μια αφίσα της στο πρόγραμμα,  από την Καισαριανή, (ελπίζω να είναι έτσι),  Πρόκειται για το θεατρικό τμήμα της εταιρείας Θεατρικών Σπουδών και παραστάσεων “ΔΩΔΩΝΗ” που δημιουργήθηκε το 2001 κάτω από την ανάγκη των μελών της να εκφραστούν. Πουθενά μα πουθενά (επαναλαμβάνω) δεν αναγράφει ότι πρόκειται από μια θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Καισαριανής.

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Ναράσα Βασιλείου – Σκηνικά  και κοστούμια: Κρίστη Τόση – Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Ρόζα: Κλειώ Αντωνάτου – Νόρμα: Μαρία Πατλάκα. Στο πρόγραμμα αναφέρει επίσης, ότι ευχαριστούν την Έφη Διονυσάτου, τον Μάκη Βαλεντή, την Άντυ Νιφοράτου, τον Σταύρο Παπαδάτο, τον Διονύση Αρβανιτάκη και την Σουζάνα Καλούρη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Συνιστώ να πάτε να τη δείτε, αξίζει αυτή η παράσταση από πολλές πλευρές, σήμερα Σαββάτο στις 20.00 και Κυριακή  στις 20.00 στο Εργατικό Κέντρο, η είσοδος είναι δωρεάν.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr