Μια εξαιρετική μουσική βραδιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης χάρη στο συμπατριώτη μας Σταύρο Νιφοράτο

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης χάρη στο συμπατριώτη μας Σταύρο Νιφοράτο, ο οποίος μας ταξίδεψε από το χθες στο σήμερα με την υπέροχη ερμηνεία του και την επιλογή αγαπημένων τραγουδιών και όμορφων κειμένων.

 

Το «Παζλ» του Σταύρου Νιφοράτου και των συνεργάτων του Μάνου Κιτσικόπουλου στο πιάνο και Θοδωρή Κουέλη στο ηλεκτρικό κοντραμπάσο μας οδήγησε στο να ενώσουμε κομμάτια και μνήμες και της δικής μας ζωή αισθανόμενοι πραγματικά συγκίνηση και γλυκιά νοσταλγία.

Την Αδελφότητα εκπροσώπησαν η πρόεδρος κ. Μαριολένη Νεοφύτου, ο υπεύθυνος νεολαίας κ. Κωνσταντίνος Χρονόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάκης Αγγελετάκης, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ συμπατριωτών και φίλων η ειδ. γραμματέας της Αδελφότητας κ.Μάχη Αντύπα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καμιναράδων & αντιπρόεδρος της Ο.Κ.Ι.Σ κ.Ηλίας Γαλιατσάτος, ο κ. Νίκος Ζαφειράτος, τα αγαπημένα μέλη της νεολαίας μας, Σοφία Τσαγγαράτου, Παναγιώτα Χρονοπούλου & Ευαγγελινός Μιχελής.

Ευχόμαστε από καρδιάς στο Σταύρο Νιφοράτο να είναι δημιουργικός και το άστρο που βλέπουμε όλοι ότι έχει να φωτίζει πάντα το δρόμο της ζωής του!

Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά