Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός με μία ανάρτηση στο Instagram

ΟΜιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε τον αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή, με πολιτικό γάμο. Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι, τον μικρό Νικηφόρο, και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

«Δεν μεγαλώνουμε αυτό το παιδί ακτιβιστικά ή εγωιστικά, για να διαδηλώσουμε ότι οι γκέι μπορούν να μεγαλώσουν και αυτοί ένα παιδί φυσιολογικά. Το κάνουμε πρωτίστως γιατί έτσι νιώθουμε, γιατί το έχουμε εμείς ανάγκη, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ξέρουμε ότι θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους αυτή η μοιρασιά, ότι σώζουμε ένα μικρό πλάσμα από τις κακοτοπιές του ιδρύματος στο οποίο θα κατέληγε», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Μιχάλης Οικονόμου.

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Το άλμπουμ του γάμου τους

Πηγή: reader.gr
Προηγούμενο άρθροΞανά νέα μέτρα στο τραπέζι με ωράριο στη διασκέδαση
Επόμενο άρθροΔήμος Σάμης: Μπαίνει νέο κοινόχρηστο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην παραλία Σάμης (απόφαση)