Η περιβόητη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα με τις 4.000 γυναίκες είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες.

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 4,5 χρόνια, αλλά η δήλωση που είχε κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας τον Ιούνιο του 2015 και τα όσα ακολούθησαν, συνεχίζει να τον κυνηγάει ακόμα.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, στον οποίο είχε πει την περιβόητη ατάκα το γνωστό μοντέλο, σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον, επειδή σε πρόσφατο ποστάρισμά του στο Instagram επανέλαβε πως την δήλωση την είχε κάνει μετά από πίεση τριών ωρών…

«Τον Ιούλιο του 2015 συναντηθήκαμε με τον κύριο Σπαλιάρα προκειμένου να του κάνω τη συνέντευξη τότε για το ΕΓΩ WEEKLY, στο οποίο ήμουν αρχισυντάκτης. Κάναμε λοιπόν μία συνέντευξη η οποία δεν ήταν μόνο προσωπική αλλά και επαγγελματική, ήταν μία συνέντευξη εφόλης της ύλης.

Βγήκε στην εκπομπή Το Πρωινό και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πιέστηκε πάρα πολύ προκειμένου να κάνει αυτή τη δήλωση, ότι επί τρεις ώρες εγώ τον πίεσα δηλαδή προκειμένου να βγει αυτός ο τίτλος, ότι, ότι “για να με ξεφορτωθεί” είπε επ’ ακριβώς, έπειτα από τρεις ώρες μου είπε ότι πήγε με 4,000 γυναίκες. Φυσικά, ήταν τα πάντα αναληθή, όλα όσα ανέφερε τότε σε εκείνη τη συνέντευξη, γιατί είπε και πολλά άλλα και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “για ποιο λόγο βάλλεις εναντίον μου, ειδικά όταν έχω το υλικό της συνέντευξης μας”.

Τότε μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι όλοι τον ρωτούν για αυτό το γεγονός κι έγραψε μία δημόσια, στο Facebook του, ανάρτηση στην οποία μου ζητούσε συγγνώμη. Επειδή δεν είμαι φιλοπόλεμος ως άνθρωπος δεν έδωσα συνέχεια.

Αναγκάζομαι τώρα να καταφύγω στη δικαιοσύνη γιατί χθες επανέλαβε τα ίδια ψεύδη, έπειτα από πέντε χρόνια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου και θα κάνω ένα ραντεβού σήμερα ή αύριο μαζί του, θα του δώσω όλα τα στοιχεία. Φυσικά και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί το βρίσκω ειλικρινώς πολύ προσβλητικό και τρομερά αγενές».

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς, μετά τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του Star «Στην φωλιά των Κου Κου»…

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΚΕΔΕ προς Δήμους: Αυτά χρειάζονται για την ανέγερση σχολικών μονάδων (έγγραφο)
Επόμενο άρθρο… τρομερά σεισμού φοβέρα… 23 Ιανουαρίου 1867 και τότε καταστράφηκε και πάλι η επαρχία Πάλλη