Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό: Καλλονή και κορμάρα η Mαργαρίτα, η μεγαλύτερη αδερφή της Ελένης Φουρέιρα

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε την εκπληκτική ομοιότητα που έχει η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας, Ελένης Φουρέιρα, Μαργαρίτα.

Τα αγαπημένα αδέλφια της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδιαμφισβήτητα μία γυναίκα με θεαματική καριέρα. Η πετυχημένη pop τραγουδίστρια έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, με δουλειά και επιμονή, να “ανέβει” στη θέση νούμερο ένα της μουσικής βιομηχανίας και φυσικά, να “μπει” στις καρδιές μας. Ωστόσο, όσο μεγάλη και αν είναι η επιτυχία που έχει γνωρίσει η τραγουδίστρια, η ίδια δεν ξεχνάει ποτέ από πού ξεκίνησε.

Εκτός από τη μουσική και τη δουλειά της, η Ελένη Φουρέιρα αγαπάει φυσικά, την οικογένειά της. Μέσα στα χρόνια η perfomer έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την οικογένειά της και τη σχέση που έχει με τα ανίψια της ενώ δεν κρύβει ποτέ, τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα αδέρφια της. Ο Γιώργος, η Ιωάννα και η Μαργαρίτα είναι τα πολυαγαπημένα αδέρφια της τραγουδίστριας, με τα οποία μάλιστα έχει μία εντυπωσιακή ομοιότητα.

Η Μαργαρίτα Φουρεράι είναι η μία από τις αδερφές της Ελένης Φουρέιρα η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια μόδας αλλά και ως μάνατζερ σε γνωστή αλυσίδα με burger. Διατηρεί τη δική της επιχείρηση. Είναι παντρεμένη και μητέρα.

Μαργαρίτα, η πολύ όμορφη αδελφή της Ελένης Φουρέιρα

Πιο συγκεκριμένα, τη Μαργαρίτα, με μία γρήγορη ματιά, εύκολα θα μπορούσε κανείς να την μπερδέψει με την τραγουδίστρια. Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας έχει μαύρα μαλλιά και έντονα χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς και η αδερφή της. Η Μαργαρίτα διατηρεί τα τελευταία χρόνια μία επιχείρηση ρούχων ενώ ασχολείται και με την εστίαση. Είναι μητέρα ενός παιδιού, όπως άλλωστε και η μικρή τους αδερφή, Ιωάννα, ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει, ανυπομονεί να δει την οικογένειά τους να μεγαλώνει με τον ερχομό του πρώτου παιδιού της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία.

πηγή toendiaferon.gr