Ένα μπαρ απαγόρευσε τη χρήση μάσκας για τους πελάτες και το προσωπικό, γιατί, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του, «ο πανικός δεν βοηθά»…

Ένα μπαρ στο Τέξας των ΗΠΑ επαναστατεί, απαγορεύοντας τη χρήση μάσκας τόσο στους πελάτες όσο και στο προσωπικό!

Ο Κέβιν Σμιθ, ιδιοκτήτης του μπαρ, ακολούθησε για 64 μέρες όλα τα μέτρα της κυβέρνησης. Απολύμανε την επιχείρησή του, έφτιαξε τη διάταξη τραπεζιών και καρεκλών και προετοιμάστηκε για την επαναλειτουργία του μαγαζιού του μετά την άρση των μέτρων.

Ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά να επιτρέψει τη χρήση μάσκας!

«Θέλω το 25% των ανθρώπων που δεν είναι πρόβατα»

Μιλώντας στην ”Washington Post”, τόνισε πως δεν συμφωνεί με τον πανικό που προκαλείται για τη χρήση μάσκας και θεωρεί ότι ο φόβος δεν βοηθά.

«Εάν μας επιτρέπεται να λειτουργούμε μόνο με χωρητικότητα 25%, θέλω να είναι το 25% των ανθρώπων που δεν είναι πρόβατα», δήλωσε ο Smith. «Το να φοβάσαι όλη την ώρα δεν είναι καλό για την υγεία σου. Καταστέλλει το ανοσοποιητικό σου σύστημα».

Αντίστοιχη περίπτωση και βενζινάδικο στο Κεντάκι, όπου κανένας δεν επιτρέπεται να εισέρχεται στο κατάστημα φορώντας μάσκα…

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΚοινότητα Ριφίου: Έγιναν καταστροφές-“όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στη κοινότητα , θα έχει να αντιμετωπίσει με ενέργειες δικές μου , την αστυνομία και τον αγροφύλακα” (pics)
Επόμενο άρθροΈτσι θα βλέπαμε το φεγγάρι αν βρισκόταν στη θέση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (vid)