Μπιμπίλας: «Όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω στον Μέγα Αλέξανδρο είναι τυφλός»

Μέγας Αλέξανδρος ντύθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις ανάγκες φωτογράφισης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως όποιος δεν μπορεί να διακρίνει την ομοιότητα που έχουν, είναι τυφλός.

Χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός».

Στην πορεία, τόνισε: «Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο. Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια».

Τέλος, κατέληξε: «Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει. Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ντύθηκε Μέγας Αλέξανδρος - «Όποιος δεν βλέπει ότι του μοιάζω είναι τυφλός»

πηγή: aftodioikisi.gr