Να αγιάσει το στόμα της: Η Αθηναΐς Νέγκα είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι για τον Γιώργο Παπαδάκη & το Καλημέρα Ελλάδα

Η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες της εκπομπής [email protected] και είπε την άποψή της σχετικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει να δώσει πιο πολλά στο πρωινό που μπορεί να διαχειριστεί και την επικαιρότητα. Στο βραδινό είναι μια μεγαλύτερη και πιο γνωστή προσωπικότητα από τους καλεσμένους του. Βάζω να δω τον Αρναούτογλου κυρίως, όχι τον καλεσμένο.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μοναδική σε αυτό που κάνει, είναι ένα είδος το οποίο δεν κατανοώ πλήρως… και δεν το κατανοώ πλήρως.»

Αθηναΐς Νέγκα
«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πανελίστας, είναι κάτι άλλο. Το έκανε πάρα πολλά χρόνια, αυτή τη στιγμή είναι ένας νέος ρόλος αυτός που είναι διαφορετικός από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει. Θα τον έβλεπα σε κάτι άλλο.» τόνισε.

Η Αθηναΐς Νέγκα δήλωσε «Δεν θα ήθελα να δω την Ελένη Μενεγάκη σε άλλη ζώνη και είναι τόσο έξυπνη και η ίδια που νομίζω ότι ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει. Νομίζω είναι μια τηλεοπτική διάνοια, είναι η απόλυτη βασίλισσα.».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εδώ και 100 χρόνια ακούγεται ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Γιώργου Παπαδάκη. Πιστεύω ότι μας δουλεύει».

Δείτε το απόσπασμα εδώ

πηγή: enimerotiko.gr