Προγράμματα κρουαζιέρας που περιλαμβάνουν Ελλάδα ανακοίνωσαν οι εταιρίες Viking Ocean Cruises και Star Clipper για το 2020 και 2021.

Η Viking θα προσφέρει κρουαζιέρα 15 ημερών (Iconic Adriatic Antiquities) με εκκίνηση από τη Βενετία και κατάληξη στη Ρώμη και στάσεις στην Ελλάδα, την Κροατία, το Μαυροβούνιο κτλ.

Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει άλλες 3 κρουαζιέρες που θα συνδέουν τη Μεσόγειο με την Αμερική, στις οποίες περιλαμβάνεται πρόγραμμα 26 ημερών με έναρξη από το Σαν Χουάν της Καραϊβικής, τερματισμό στη Βενετία, και ενδιάμεσες στάσεις στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Κροατία.

Η Star Clippers, γνωστή για τις εμπειρίες κρουαζιέρας σε μεγάλα πλοία, ανακοίνωσε νέα λιμάνια προσεγγίσεων στην Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2020. Το εμβληματικό πλοίο της, Royal Clipper, θα ταξιδεύει στη δυτική Μεσόγειο με δρομολόγια από τη Βενετία και τερματισμό στη Ρώμη, με ενδιάμεσες στάσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Μαυροβούνιο και Κροατία. Επιπλέον, θα προσφέρει με το μικρότερο πλοίο της, Star Flyer, προγράμματα στην ανατολική Μεσόγειο, με στάσεις σε ελληνικά νησιά και στην Τουρκία.

Αναδημοσίευση από www.tornosnews.gr

Προηγούμενο άρθρο“Ανδρέας Κάλβος”: Αύριο τελικά το πρώτο δρομολόγιο στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη
Επόμενο άρθροΤώρα: Το “Κεφαλονιά” μπαίνει για δεξαμενισμό (pics)