Ο κορονοϊός συνεχίζει να παίρνει ζωές στο πέρασμά του… Άλλη μια σημαντική απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο, σημειώθηκε μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε. Ο αγαπημένος ηθοποιός Mark Blum άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, μετά από επιπλοκές που του δημιούργησε ο Covid-19. Ο Αμερικανός θεατράνθρωπος είχε συμμετάσχει σε δεκάδες παραστάσεις, ενώ οι σειρές που τον έκαναν ευρέως γνωστό στον κόσμο ήταν το Crocodile Dundee και το You στο Netflix.

Το θέατρο της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στα social media: «Με αγάπη και λύπη, οι Playwrights Horizon τιμούν τον Mark Blum, για χρόνια φίλο μας και υπέροχο καλλιτέχνη, που έφυγε από τη ζωή αυτή την εβδομάδα. Σε ευχαριστούμε, Mark, για όλα αυτά που έφερες στο θέατρο, στις υπόλοιπες θεατρικές σκηνές και στα κοινά σε όλο τον κόσμο. Θα μας λείψεις».

Μάλιστα, το 1985 είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Desperately Seeking Susan, στην οποία συμμετείχε και η Madonna! Η βασίλισσα της ποπ αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της συνάδερφο, με ένα δυνατό μήνυμα στο Instagram, συστύνοντας σε όλους την προσοχή πως ο κορονοϊός δεν είναι αστείος και πως πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τις συμβουλές για να μείνουμε ασφαλείς.

Πηγή: tlife.gr