Νέο hairstyle για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου -Το κοντό καρέ αλά γκαρσόν με αφέλειες που κολακεύει το πρόσωπο & προκαλεί ουρές στα κομμωτήρια

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε με το νέο της κούρεμα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με τους followers της να γεμίζουν με likes και σχόλια την κάθε της ανάρτηση.

Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, δείχνοντας στους followers της το νέο της κούρεμα, το οποίο επιμελήθηκε ο hairstylist Αλέξανδρος Μπαλαμπάνης, ο οποίος είχε επιμεληθεί και τα χτενίσματα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

«Χτες βράδυ γύρισα Αθήνα, σήμερα πρωί πρωί πήγα στον λατρεμένο Αλέξανδρο Μπαλαμπάνη. Ο Αλέξανδρος δεν είναι ένας απλός κομμωτής, αυτό που πραγματικά κάνει είναι αρχιτεκτονική στο κάθε κεφάλι!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών μας αγώνων, που την εποπτεία για τα μαλλιά σε όλο αυτό το project την είχε αναλάβει αυτό το λατρεμένο και υπερταλαντούχο πλάσμα! Αλέξανδρε σου ειμαι ευγνώμων!» έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επέλεξε ένα πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, τύπου αλά γκαρσόν, το οποίο κολακεύει το πρόσωπο.

Δείτε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με το νέο της κούρεμα:

«Οχι, δεν φροντίζω πολύ τον εαυτό μου πια. Αλλά έχω κάνει μια πολύ καλή δουλειά στο πρόσωπό μου ως πρόληψη. Εκανα μεσοθεραπεία από πολύ νωρίς, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της θεραπείας. Είχα ένα λεπτό δέρμα κι έτσι το ξεκίνησα νωρίς. Και πιστεύω ότι αυτό έχει κρατήσει ως τώρα, που δεν περιποιούμαι το ίδιο τον εαυτό μου. Ωστόσο κάνω τα απαραίτητα».

πηγή: bovary.gr