«Ντροπή, Γι’ αυτό δεν έχω φίλο κανέναν»: Ο Γιώργος Λιάγκας είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για τους δημοσιογράφους

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως ήταν ατυχές που οι δημοσιογράφοι τοποθέτησαν μικρόφωνο στον Δημήτρη Σταρόβα, καθώς εκείνος δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει δημόσια δηλώσεις, και στη συνέχεια… ακολούθησε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα από τον παρουσιαστή.

Τα όσα ανέφερε:

Ειδικότερα, είπε: «Αν επικρατούσε μια λογική θα καταλάβαιναν πως δε μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος. Κι αν μιλούσε, αυτό λέω, θα έλεγε κάτι που μπορεί να μην ήταν και απόλυτα κατανοητό, που δεν είναι ωραίο να υπάρχει. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως.»

Ενώ συνέχεια τόνισε: «Χθες που ήρθα σε επαφή με κόσμο που μας βλέπει, κατάλαβα ότι ο κόσμος, παρά τα όσα λένε τα social media και οι συνάδελφοι που με αγαπάνε πάρα πολύ, αντιλαμβάνεται. Και για αυτό φέτος έχει στηρίξει με μανία αυτή την εκπομπή.

Τέλος, ολοκλήρωσε: «Γιατί είναι πρωτοφανής η στήριξη αυτής εδώ της εκπομπής φέτος, με μια τηλεόραση εναντίον. Δηλαδή, έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει. Βρίστε μας καλό μας κάνετε, συνεχίστε. Όπως το πάτε, βρίστε μας κάθε μέρα. Ντροπή. Τέλος πάντων. Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν…»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

συνέχεια στο enimerotiko.gr