Νυχτερινή διασκέδαση στην Κεφαλονιά-Μπουζούκια, clubs, μπαράκια & μεζεδοπωλεία

Tο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, η Κεφαλονιά, φημίζεται για τις ποικίλες και ποιοτικές προτάσεις για διασκέδαση, που προσφέρει στους επισκέπτες αλλά και όσους μένουν εκεί. Αποτελεί έναν προορισμό που έχει αρκετές επιλογές και μαγαζιά για όλα τα γούστα. Κάθε μαγαζί στην Κεφαλονιά είναι ξεχωριστά διαμορφωμένο για να καλύπτει τις απαιτήσεις των ατόμων που τα επισκέπτονται, συναντώντας και βιώνοντας μια νέα εμπειρία διασκέδασης κάθε φορά. Μια βόλτα στα κεντρικά σοκάκια του νησιού θα σε κάνει να ενθουσιαστείς και σίγουρα θα βρεις μπαράκια, μεζεδοπωλεία αλλά και μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση που θα σε εκπλήξουν.

Μπουζούκια στην Κεφαλονιά

Αν θέλεις να διασκεδάσεις υπό το άκουσμα live μουσικής, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής. Τα μπουζούκια στην Κεφαλονιά προσφέρουν υψηλής ποιότητας νυχτερινή διασκέδαση, όπως άλλωστε και τα Μπουζούκια της Αθήνας. Οι καλλιτέχνες που τραγουδούν στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής δημιουργούν ένα μουσικό πρόγραμμα ιδανικό για όλους όσους επιθυμούν να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους.

Clubs στην Κεφαλονιά

Η νυχτερινή ζωή στην Κεφαλονιά είναι ένα πάρτι, αφού θα βρεις πληθώρα επιλογών σε clubs για να περάσεις τα βράδια σου. Αν είσαι λάτρης του αυθεντικού clubbing μέχρι πρωίας το νησί είναι η καλύτερη επιλογή αφού στα clubs της περιοχής θα χορέψεις και θα τραγουδήσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια ξανά και ξανά. Μάλιστα, πολλά από αυτά διοργανώνουν και πάρτι, όπου μπορείς να παρτάρεις στους ρυθμούς παλαιών και νέων επιτυχιών, όπως θα έκανες και στα clubs της Αθήνας.

Μπαράκια στην Κεφαλονιά

Στα μπαράκια της Κεφαλονιάς, όπως και στα μπαράκια της Αθήνας, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ποτό σου ή το κοκτέιλ τους καλοκαιρινούς μήνες, ακούγωντας τα αγαπημένα σου κομμάτια. Στην περιοχή θα εντοπίσεις πολύ γρήγορα πολλές επιλογές σε μπαράκια ενώ αρκετές ημέρες της εβδομάδας, διοργανώνονται parties και events με γνωστούς Dj’s. Στο Φισκάρδο, την Άσσο, το Αργοστόλι, τον Πόρο, τη Λάσση η οποία βρίσκεται δίπλα στο Αργοστόλι και τη Σάμη, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με φίλους στα μπαράκια του νησιού. Τα παραλιακά μπαράκια του νησιού μονοπωλούν τη νυχτερινή διασκέδαση της Κεφαλονιάς, τα οποία βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα με θέα το γαλάζιο.

Μεζεδοπωλεία στην Κεφαλονιά

Τα ελληνικά νησιά φημίζονται για τα παραδοσιακά αυθεντικά πιάτα και τους μεζέδες που προσφέρουν. Στις ταβέρνες της Κεφαλονιάς οργανώνονται συχνά ελληνικές βραδιές με μαντολινάτες, ορχηστρούλες που παίζουν κεφαλονίτικες καντάδες. Το Ληξούρι και η Σάμη είναι επίσης ωραία μέρη και θα βρεις γραφικά ταβερνάκια και μεζεδοπωλεία με καλές τιμές και νόστιμο φαγητό. Το Φισκάρδο προσφέρει τον ιδανικό ειδυλλιακό τόπο, είναι μικρό και φιλόξενο, και το ίδιο συμβαίνει με την Αγ. Ευφημία, τη Σκάλα και τον Πόρο. Πολλά από τα μεζεδοπωλεία της Κεφαλονιάς είναι δίπλα στην θάλασσα, πράγμα που ίσως είναι πιο δύσκολο να βρείτε στα μεζεδοπωλεία της Αθήνας.

πηγή: https://outnow.gr/