Ρητορική ερώτηση: προφανώς και θέλεις…

Είναι ένας από τους πιο must καλοκαιρινούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο; Ναι, είναι. Διαθέτει, ίσως, το πιο ονειρώδες ηλιοβασίλεμα της υφηλίου; Ναι, το διαθέτει. Είναι ικανές οι παραλίες της- όπως η Κόκκινη, ο Περίβολος, ο Μονόλιθος, το Καμάρι κ.α.- να σαγηνεύσουν δια παντός το μυαλό του επισκέπτη; Spoiler Alert: Ναι, είναι.  Αρκεί μια επίσκεψη στην Οία για να την ερωτευτείς για πάντα; Ναι, αρκεί.

Οι καταφατικές απαντήσεις σε εύκολες, τηρουμένων των θερινών αναλογιών, ερωτήσεις αναφορικά με την υπέροχη Σαντορίνη μπορούν να συνεχιστούν εις το διηνεκές, όμως γιατί να «παιδευόμαστε» για πάντα όταν απλά ανακυκλώνουμε το προφανές;

Ποιο είναι αυτό; Πως η Σαντορίνη είναι το νησί που πρέπει να πας έστω μια φορά στην ζωή σου (το αν θα μπορέσεις να φύγεις μετά ελαφρά τη καρδία είναι άλλο θέμα…). Πολλώ δε μάλλον όταν έχεις τη δυνατότητα να πας δωρεάν με όλα τα έξοδα πληρωμένα και σε δίκλινη σουίτα που προσφέρει το Aqua Luxury Suites, με τα ακτοπλοϊκά σου να είναι επίσης τσάμπα… ελέω Seajets.

Τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να μπεις στο διαγωνισμό;

Κάνε ένα τσεκ στο λογαριασμό της Σαμάνθας Αποστολοπούλου στο instagram, διάβασε τους (απλούς) όρους και καλή σου επιτυχία!

Γιατί- ας μας επιτρέψουν οι άνθρωποι στη Χαλκιδική- σαν την Σαντορίνη δεν έχει…

Πηγή: menshouse.gr
Προηγούμενο άρθροΤο σχέδιο για τις αφίξεις τουριστών – Πώς θα γίνεται ο έλεγχος, τα νέα πρωτόκολλα στα αεροδρόμια
Επόμενο άρθροΑνοίγουν και πάλι οι διεθνείς πτήσεις – Όλα τα μέτρα προστασίας στα αεροδρόμια για να υποδεχθούμε τους τουρίστες