«Ο Φίλιππος όμως»: Μόνο ο Κοκλώνης τόλμησε να πει την αλήθεια για το περιστατικό Μπάρκα-Καινούργιου

Καλεσμένος στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης και δε δίστασε να απαντήσει για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Μπάρκα-Καινούργιου.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, λοιπόν, κλήθηκε να σχολιάσει διάφορα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, ανάμεσα στα οποία ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα, οι οποίες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μετά τα φιλιά της δεύτερης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ο παραγωγός σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στη μέση, καθώς είναι φίλος και με τις δύο και όπως είναι λογικό, δε θέλει να πει κακό λόγο για καμία τους.

Η θέση του Νίκου Κοκλώνη για την Κατερίνα και τη Δανάη Μπάρκα

Για την Κατερίνα Καινούργιου, αρχικά, είπε: «Η καλύτερη καρδιά της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη, γιατί είναι αυθόρμητη και παρορμητική και σπάει τα νεύρα μερικές φορές, και τα δικά μου. Αλλά αν τη γνωρίσεις καλύτερα, είναι το καλύτερο κορίτσι. Μέχρι να πεις το καλύτερο κορίτσι, έχεις πει “διάολος”. Η Κατερίνα μπορεί να εκνευριστεί μαζί σου, να γίνει χαμός, να καταστραφεί το στούντιο και να την πάρεις αγκαλιά, να κλαίει και να πει “Συγγνώμη που το έκανα, σε αγαπάω”. Αλλά θα δώσει και το βρακί της αν έχεις ανάγκη. Μπορεί να πει πράγματα που αν το δεις σοβαρά, θα πρέπει να τσακωθείς».

Έπειτα, σχολίασε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο Γιώργος Λιάγκας για μένα είναι πολύ καλός δημοσιογράφος. Δαιμόνιος με την τηλεθέαση. Θα κάνει τα πάντα για να κάνει νούμερα, με την καλή έννοια το λέω. Ασχολείται με την εκπομπή, δε βάφεται, ντύνεται και φεύγει. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος για το 8:00 – 10:00. Όταν κάνει το 8:00 – 10:00 θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης για τα επόμενα 60 χρόνια. Του πάει πάρα πολύ».

Και όταν έφτασε η σειρά της Δανάης Μπάρκα, ο παρουσιαστής τον ρώτησε ξεκάθαρα για το όλο θέμα με τις δύο γυναίκες, με εκείνον να απαντάει: «Τη λατρεύω τη Δανάη, είναι ψυχούλα, για μένα είναι “κόρη” μου λόγω της Βίκυς. Δε θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Η Δανάη είναι αγαπημένο μου κορίτσι, δε με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση. Η Κατερίνα είναι φίλη μου, είμαι παραγωγός της. Όπως είπα και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και “σταυρώθηκα” μετά, δε θα πάρω θέση, γιατί; Από άποψη. Δεν πιστεύω ότι τα προσωπικά μας πρέπει να βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση. Η Κατερίνα παρεξηγήθηκε, αλλά είναι παρορμητική. Έτσι όπως μου το είπε, ήθελα να βγω στον αέρα, αλλά είπα “όχι, δε θα είσαι παρορμητικός”».

πηγή: fanpage.gr