Η Σύρος είχε ακόμα ένα θέμα συζήτησης το Σαββατοκύριακο. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν γεμάτος ιδιαίτερες εικόνες. Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας…

Γαμπρός και νύφη αποφάσισαν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα. Ο γάμος τους ήταν ονειρικός, με τις εικόνες που ήθελαν και είχαν επιλέξει. Η Σύρος τους εύχεται κάθε ευτυχία και παρακολουθεί τα πλάνα από το νησί και την εκκλησία να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Αιτία η απόφαση του γαμπρού να φτάσει με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο που δεν έχει προηγούμενο.

Έχουμε δει γαμπρούς να πηγαίνουν στο γάμο με διάφορους τρόπους και δεν εννοούμε φυσικά με το κλασικό γαμπριάτικο αυτοκίνητο, αλλά με εναλλακτικά μέσα. Με νταλίκα, λεωφορείο, μπουλντόζα, άλογο, γαϊδούρι και με άλλους ευρηματικούς τρόπους.

Στην Σύρο, πρωτοτύπησαν και πάλι και εφηύραν κάτι ακόμη πιο καινοτόμο. Στο γάμο που έγινε το Σάββατο 25/6 στο δημαρχείο της Ποσειδωνίας, ο γαμπρός εμφανίστηκε ανεβασμένος πάνω σε σκάφος το οποίο μετέφεραν με τρέιλερ.

Πολύ ψύχραιμος, χαμογελαστός και κρατώντας το τιμόνι του σκάφους (έτσι να κρατάει πάντα και το τιμόνι της οικογένειας), ο Πετρής έκανε τη γαμήλια βόλτα και πήγε να συναντήσει την αγαπημένη του Μαρία για να ενώσουν την αγάπη τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Στη διαδρομή αποθεώθηκε από όσους τον συνόδευαν αλλά και από τον απλό κόσμο. Να ζήσουν και να είναι πάντα αγαπημένοι ταξιδεύοντας με το σκάφος της απόλυτης ευτυχίας τους. Δείτε τις εικόνες του cyclades24.gr

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του Μαρίνου Αλυσανδράτου
Επόμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων παιδιών (video)