Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτεται: “Τα έβγαλα όλα από…”

Πολλά είναι τα όσα έχει αλλάξει στην ζωή του ο γνωστός τραγουδιστής και όπως φαίνεται όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει αλλά έχει ομορφύνει η καθημερινότητα του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στις γυναίκες και στις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του, τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τη δουλειά του, ο συνθέτης και τραγουδιστής αποκάλυψε ότι γράφει περισσότερο όταν είναι καλά ψυχολογικά, ενώ όταν έχει πεσμένη διάθεση και γράφει πράγματα, συνήθως καταλήγει να τα σκίζει ή να τα πετάει.

Ερωτηθείς για το τραγούδι που τον έχει βοηθήσει περισσότερο, ο Κωστής Μαραβέγιας απάντησε «το τραγούδι που με βοήθησε περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο είναι το “Δε Σταματώ”.

Ήταν μία περίοδος που δεν είχα πολύ αισιοδοξία, ήμουν στις σκοτεινές μου ημέρες και ήθελα να γράψω κάτι που θα μου δώσει ενέργεια να σηκωθώ και τα κατάφερα».

Ο Κωστής Μαραβέγιας για τις αλλαγές που έχει κάνει στην ζωή του

Για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του, ο Κωστής Μαραβέγιας σημείωσε “τα τρία τελευταία χρόνια είμαι βίγκαν, έκοψα και το αλκοόλ μαζί. Ξύπνησα ένα πρωί και τα έβγαλα όλα από τη ζωή μου. Άλλαξα τρόπο ζωής. Αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Κάνω περιοδικά εξετάσεις, δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο.

Πήρα και ένα διαιτολόγιο για το τι μπορώ να τρώω συνδυαστικά”, ενώ για τις γυναίκες ο Κωστής Μαραβέγιας συμπλήρωσε “αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο, νομίζω δεν θα έκανα τίποτα από αυτά. Οι γυναίκες δε με φλερτάρουν καθόλου».

πηγή: fanpage.gr