Ο Λευτέρης Λαζάρου πάει Φισκάρδο, ετοιμάζει δυο πολυαναμενόμενα εστιατόρια και ψάχνει προσωπικό

Αγαπημένος προορισμός των Πατρινών η Κεφαλλονιά, που τώρα ανεβάζει ταχύτητες γευστικά

Ο πολυβραβευμένος και δημοφιλής Πειραιώτης αρχιμάγειρας Λευτέρης Λαζάρου, πάντα περιζήτητος, θα βρεθεί στο Ιόνιο από το φετινό καλοκαίρι.

Ετοιμάζεται για opening δυο εστιατορίων στην Κεφαλλονιά και συγκεκριμένα στο γραφικό λιμάνι του Φισκάρδου. Καταρχήν θα εγκαινιάσει το «Fishκάρδο» ένα χώρο θαλασσινής κουζίνας, είδος μέσα από το οποίο καθιερώθηκε και γνωρίζει εξαιρετικά καλά. Η ψαροφαγία με φινέτσα συνδέεται άλλωστε άρρηκτα με το αθηναικό του «Varoulko» που διαθέτει φανατικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια.Ταυτόχρονα όμως θα λειτουργήσει ένα ακόμα γευστικό στέκι ιταλικής κουζίνας στο Φισκάρδο. Ηδη αναζητάει προσωπικό με αγγελίες στα τοπικά media, δηλαδή μάγειρες, βοηθούς, σερβιτόρους, σομελιέ και ζαχαροοπλάστη.

Θυμίζουμε πως είναι πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin και έβαλε την ελληνική κουζίνα στο fine dining, ενώ ήταν από τους πρώτους κριτές- παρουσιαστές του τηλεοπτικού Masterchef. Λέτε να έχουμε να κάνουμε με το αντίπαλο δέος της Τασίας; Ειδικά οι πατρινοί που συχνάζουν εκεί το καλοκαίρι, ανυπομονούν ήδη να το διαπιστώσουν βέβαια από κοντά.

πηγή: thebest.gr