Ο θεατρικός Λοχαγός Κορέλι ψάχνει το χαμένο… μαντολίνο του! (video)

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός συνέβη για το νέο πρωταγωνιστή της νέας θεατρικής παράστασης “Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο νέος Λοχαγός Κορέλι ηθοποιός Alex Mugnaioni ταξιδεύοντας με το τρένο του Λονδίνου μετά από τις πρόβες την Τρίτη 26 Μαρτίου πίσω σπίτι του έχασε το ηλικίας…129 ετών μαντολίνο του!

Όπως δήλωσε ο Alex Mugnaioni “Ψάχναμε πολύ καιρό για το τέλειο μαντολίνο. Είναι καταστροφικό που το το έχασα τόσο κοντά στην έναρξη των παραστάσεων. Θα παίζω το μαντολίνο καθόλη την διάρκεια των παραστάσεων και έχω αναπτύξει μια ισχυρή σύνδεση με το όργανο μου.” Στην συνέχεια ο Alex Mugnaioni δηλώνει ότι θα είναι πολύ ευγνώμων αν οποίος το έχει πάρει κατά λάθος του το επιστρέψει.

Οι παραγωγοί της θεατρικής παράστασης μάλιστα ζητούν επίσης από τους ταξιδιώτες να βοηθήσουν για τον εντοπισμό του πολύτιμου μαντολίνου, δίνοντας τους σχετικές πληροφορίες και τάζοντας σε όποιο το βρει δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση στο Λονδίνο στις 25 Απριλίου.

Η διεθνής κύρους θεατρική μεταφορά του ξακουστού βιβλίου του Λουί ντε Μπερνιέρ “Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” από την προτεινόμενη με βραβεία Oliver και Tony σκηνοθέτη Melly Still, μετά την θριαμβευτική πορεία του βιβλίου και της ταινίας, αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον για τις επισκέψεις Βρετανών κυρίως τουριστών στην Κεφαλονιά μας και αυτό το καλοκαίρι.

Οι θεατρικές παραστάσεις του έργου που έκανε διάσημη την Κεφαλονιά μας σε όλο τον κόσμο ξεκινούν φέτος στην Μεγάλη Βρετανία στις 13 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τις 29 Ιουνίου!

Σπύρος Καγκάδης

Captain Corelli’s lost his mandolin – on the train home