ΟΙ 13 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙA

Μερικά πράγματα που έχουν κάνει την Κεφαλονιά τόσο δημοφιλή προορισμό είναι ότι είναι καταπράσινη, έχει μερικά από τα πιο γραφικά παραθαλάσσια χωριά, όπως το Φισκάρδο και η Άσσος και διαθέτει μερικά σπάνιας ομορφιάς φυσικά αξιοθέατα, όπως το σπήλαιο Μελισσάνη. Σίγουρα πάντως το highlight των διακοπών σου στην Κεφαλονιά – το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου – θα είναι οι φανταστικές παραλίες της.

Η Κεφαλονιά διαθέτει πράγματι μερικές από τις καλύτερες στην Ελλάδα, με παραλίες όπως ο Μύρτος να μπαίνουν τακτικά στις κορυφαίες λίστες παγκοσμίως για τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά και το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο τους. Στην πραγματικότητα η Κεφαλονιά έχει τόσες πολλές παραλίες που θα δυσκολευτείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου: άλλες είναι μεγάλες και αμμώδεις, άλλες έχουν λεπτό βότσαλο, κάποιες είναι πλήρως οργανωμένες με εγκαταστάσεις και ταβέρνες και άλλες είναι εντελώς ερημικές, ενώ κάποιες είναι περισσότερο και άλλες λιγότερο προσβάσιμες.

Εμείς λοιπόν κάναμε τη δύσκολη δουλειά για σένα! Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Κεφαλονιά. Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, να επιλέξεις το στιλ της παραλίας που θέλεις να επισκεφθείς!

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.discovergreece.com/