Όλη η Ελλάδα μιλάει για την επιστροφή της Μπεζαντάκου: Το εξώφυλλο για το τραγούδι που ψάχνουν όλοι οι άντρες

Η Στέλλα Μπεζαντάκου τραγουδάει ξανά το τραγούδι της «Μπλουζάκι», με το οποίο είχε κάνει επιτυχία περίπου 20 χρόνια πριν και ποζάρει στον φακό για τις ανάγκες της φωτογράφισης για το remake του τραγουδιού της.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε πάνω σε ένα σκάφος 30 μέτρων, στη μαρίνα της Γλυφάδας και ζωγράφισε στο κορμί της με body painting ένα λευκό, κολλητό μπλουζάκι, καθώς οι στίχοι αναφέρουν «Στη ζωή μου, κολλητό μου, σε φορώ και δεν σ’ αλλάζω, στη ζωή μου, σαν μπλουζάκι, ρούχο που ποτέ δεν βγάζω…»

Ο φακός της «Espresso» ήταν εκεί καταγράφοντας τα πάντα backstage. Μη φανταστείτε όμως ότι η δημοφιλής αοιδός όντως εμφανίζεται topless στο νέο της single cover, γιατί το concept είναι εντελώς διαφορετικό και αρκετά πρωτότυπο.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου “ξαναχτυπά” 20 χρόνια μετά

«Πιο κολλητό δεν γίνεται!» υπογράμμισε η Στέλλα Μπεζαντάκου, γελώντας, την ώρα που της έκανε το body painting από τη μέση και πάνω η make up artist, Ελενα Ψωμά, η οποία επιμελήθηκε γενικότερα το μακιγιάζ της στη φωτογράφιση.

Η διαδικασία του body painting κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες, με την τραγουδίστρια να δείχνει υπομονή, ενώ την ώρα που της ζωγράφιζαν το στήθος, τραγουδούσε το «Σαν μπλουζάκι», εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το remake της επιτυχίας της, που υπογράφει ο dj Γιώργος Ρεϊσόπουλος.

Τη φωτογράφιση έκανε ο Mathews, ενώ η hair expert Vicki Paras, που της έφτιαξε τα μαλλιά, συμπλήρωσε το team των συνεργατών της.

Το τραγούδι «Σαν μπλουζάκι» (remake 2024) θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 6 Ιουνίου, ωστόσο, το teaser του έχει γίνει ήδη viral στο TikTok.

H «Stellampeza», όπως ονομάζεται ο λογαριασμός της τραγουδίστριας, αυξάνει απότομα τους ακόλουθούς του, τις τελευταίες ημέρες, οι οποίοι ανεβάζουν κλιπ ο ένας μετά τον άλλον, ενώ έβγαλαν σύνθημα που λέει ότι «φέτος το καλοκαίρι θα γίνει… του μπλουζακιού».

Επίσης, μεγάλη είναι η δυναμική και στα reels του Instagram, όπου η Στέλλα σαρώνει, με πολλές χιλιάδες προβολές.

Η φωτογράφηση της Στέλλας Μπεζαντάτου

Στέλλα Μπεζαντάκου "Σαν μπλουζάκι"

συνέχεια στο enimerotiko.gr