Όλοι μιλούν για την Ελένη Μενεγάκη: έβγαλε τη βέρα του γάμου της κι έκανε την αποκάλυψη στο Πανελλήνιο

Η Ελένη Μενεγάκη αφαίρεσε τη βέρα της κατά τη διάρκεια της εκπομπής και αποκάλυψε τι θεωρεί γρουσουζιά, ενώ μοιράστηκε και ένα μυστικό που εφαρμόζει κάθε χρόνο.

Αφορμή για τον σχολιασμό, στάθηκε η σόλο εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και το γεγονός ότι ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, σχολίασε: «Όταν φοράτε τη βέρα σας και πρήζετε το δάχτυλό σας, αλλάξτε χέρι…»!

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Εγώ πότε την πάω από τη μια μεριά και πότε από την άλλη. Κάποτε έλεγα γκαντεμιά και μετά είπα «Τι γκαντεμιά», γκαντεμιά είναι να τη βγάλω τελείως τη βέρα μου». Οπότε πότε από εδώ, πότε από εκεί (και την έβγαλε από το δεξί της χέρι και την πήγε στο αριστερό…) Ανά χρονιά αλλάζω χέρι! Ε, μα ναι… είναι κόλπο… Εξάλλου το χέρι δεν πρήζεται τόσο εύκολα, πρέπει να φοράς τη βέρα πολλά χρόνια στο ίδιο δάχτυλο…. με μια χρονιά δεν πρήζεται το χέρι»!

Να υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο στις 18 Φεβρουαρίου 2015.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε λίγους μήνες αργότερα με τη γέννηση της κόρης τους, Μαρίνας, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά τους.

συνέχεια στο enimerotiko.gr