Όλοι τρέχουν να το πάρουν, κοστίζει ΜΟΝΟ 14,99 ευρώ: Το ξύλινο κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ που θα ανανεώσει το στυλ στην κρεββατοκάμαρά σας!

Ένα στιλάτο κομοδίνο είναι ικανό να απογειώσει τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας.

Με ένα απλό μικρό έπιπλο μπορείτε να δώσετε μια ντιζαϊνάτη νότα ενώ αν είναι και πρακτικό, με ράφια και επιφάνειες που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, κάνει την καθημερινότητά μας ακόμη πιο εύκολη.

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ΙΚΕΑ ένα κομοδίνο αξίας 14,99 ευρώ το οποίο θα απογειώσει το design του χώρου σας, ενώ θα σας φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο.

Το ξύλινο κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ με τη γυάλινη επιφάνεια είναι ό,τι πρέπει για το μικρό υπνοδωμάτιο, αν ψάχνετε ένα μικρό έπιπλο να γεμίσετε το κενό δίπλα από το κρεβάτι σας.

Το ξύλινο κομοδίνο με τη γυάλινη επιφάνεια από τα ΙΚΕΑ

Το κομοδίνο αυτό χωράει ακριβώς όπου υπάρχει ανάγκη, είτε δίπλα στο κρεβάτι είτε δίπλα στην πολυθρόνα. Είναι ανθεκτικό και προσθέτει μια νότα ζεστασιάς.

Πρόκειται για ένα κομοδίνο κομψό, που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο, όποιο κι αν είναι το design του και η χρωματική του παλέτα.

Ο συνδυασμός του ξύλου και της γυάλινη επιφάνειας χαρίζει μια μοναδική φινέτσα καθώς είναι δύο υλικά που ταιριάζουν άψογα μαζί και τέλος ο χώρος που έχει στο ράφι , αλλά και στην επιφάνεια θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος.

Δείτε το εδώ