Αγαπημένοι μου σκαθαροφιλοι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 5 Ιόνια συνάντηση των Σκαραβαιων στη Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο… φανταστικές διαδρομές με τα σκαθάρια μας μέσα από τοπία πράσινα και ακρογιαλιές γαλάζιες …. πάλι βρεθήκαμε με αγαπημένους φίλους γνωρίσαμε νέους και ανταλλάξαμε σκέψεις και απόψεις… πήγαμε στη Κεφαλονιά όπως κάθε χρόνο με την προϋπόθεση να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε την φιλοξενία που μας έδωσαν απλόχερα όλοι αυτοί που μόχθησαν για αυτή την ωραια συνάντηση…. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΈΓΙΝΕ…!!! Η Ιόνια συνάντηση είναι πια Θεσμός νομίζω ότι στη χώρα μας είναι μια από τις πιο σοβαρές συναντήσεις ιστορικών αυτοκινήτων και συγκεκριμένα για Σκαραβαιους …..αυτό δείχνουν οι δεκάδες αναρτήσεις και φωτογραφίες που ανεβάζουν όσοι συμμετείχαν σε αυτήν όμορφη συνάντηση… εμείς όλοι οι σκαραβαίοι και γενικά όσοι συντηρούμε και αγαπάμε αυτό το αυτοκίνητο είμαστε ξεχωριστοί άνθρωποι είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις έχοντας παρέα φίλους με την ίδια ας το πούμε …τρέλα…!!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και ψυχή των σαμουράι Σκαραβαιων…για την άψογη οργάνωση και τη υπομονή του …τον ΧΑΡΗ ΑΜΟΥΡΓΗ… μπράβο και του χρόνου φίλε !!!! Προσωπικά ένα ευχαριστώ στο Μάριο…ξέρει αυτός..!!! Και φυσικά στον Στέλιο…Ηλία…και Μάκη για την άψογη συνεργασία μας …και την ξεχωριστή παρέα τους… Σας αγαπώ amigos…επίσης στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel στο Πέτρο και Μαρία…και την υπέροχη πισίνα τους με τα μαρτίνι τους…
Ο Σκαραβαίος της Καρδιάς μας πέρασε υπέροχα για 4 συνεχόμενα χρόνια…του χρόνου νομίζω η συμμετοχή θα ξεπεράσει κατά πολύ την φετινή …Χάρη … πρόεδρε δώσε πόνο….σατανάδες…!!!!!

Beetle car σκαθαροαυτοκινητο