“Όταν τελειώνουν οι λέξεις…” μία κατάθεση ψυχής γεμάτη φως και χρώματα!

Ολοκληρώνεται απόψε η άκρως πετυχημένη έκθεση ζωγραφικής του δημοσιογράφου Ανδρέα Κωνσταντάτου με τίτλο “Όταν τελειώνουν οι λέξεις…”, μία κατάθεση ψυχής γεμάτη χρώματα, φως, σκέψεις και συναισθήματα.

Οι εκπληκτικοί πίνακες ζωγραφικής του Ανδρέα Κωνσταντάτου κόσμησαν τους τοίχους της κεντρικής αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου “Ο Κέφαλος” για μία εβδομάδα περίπου, με την έκθεση να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα τόσο από γνωστούς και φίλους όσο και από φιλότεχνους αλλά και απλό κόσμο που ήθελε να θαυμάσει και να ταξιδέψει μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη. Την εξαιρετική πραγματικά έκθεση τίμησε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά με αφορμή τις εργασίες της 19ης Συνάντησης Αποδήμων αλλά και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του  Γεράσιμου Αρσένη.

Χθες το βράδυ στην έκθεση έδωσαν το παρών ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Βαγγέλης Μαζαράκης αλλά και ο νυν Πρόεδρος της Ένωσης Θέμης Βαλσαμής για να θαυμάσουν τα υπέροχα έργα του Κεφαλονίτη δημοσιογράφου-καλλιτέχνη.

Συγχαρητήρια Ανδρέα και καλή συνέχεια!

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr