Ουρές στα κομμωτήρια: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το τέλειο χτένισμα για νησιώτικο γάμο

Η σεζόν των γάμων καλά κρατεί και είναι πιθανόν να έχεις ήδη λάβει περισσότερες από μια bridal προσκλήσεις για το φετινό καλοκαίρι.

Αν τώρα ο γάμος πρόκειται για γίνει σε κάποιο νησί, τόσο το καλύτερο – όλες μας αναζητάμε μια ευκαιρία για μια γρήγορη απόδραση από την πόλη.

Βέβαια, καλό είναι να αναλογιστείς λιγο πιο προσεκτικά τα της εμφάνισής σου, συνολικότερα.

Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις σημασία τόσο στο outfit όσο και στο μακιγιάζ και το χτένισμα, αφού η θερμοκρασία, η υγρασία και ο αέρας του νησιού ενδέχεται να αλλάζουν πολλά δεδομένα.

Ιδίως σε ό,τι αφορά τα μαλλιά, και επειδή μάλλον δεν θα έχεις την ευχέρεια να επισκεφτείς το αγαπημένο σου κομμωτήριο ούτε να κουβαλήσεις μαζί σου χίλια δυο προϊόντα styling, προτείνουμε την εξής (πανεύκολη) λύση: ένα wet look όπως αυτό που δοκίμασε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου.

Το χτένισμα της παρουσιάστριας ήταν σύγχρονο αλλά και πολύ κομψό, ενώ σίγουρα ταιριάζει σε οποιαδήποτε πιο “επίσημη” εμφάνιση σε νησί, ακόμα κι αν μιλάμε για γάμο.

Μάλιστα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, τα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου έδειξαν πολύ προσεγμένα (και καθόλου πρόχειρα), ενώ ανέδειξαν ακόμα περισσότερο το καλό της φόρεμα, όπως και το nudish brown μακιγιάζ της.

Δες το χτένισμα: