Ουρές στα νυχάδικα: Αυτό είναι το πιο κομψό χρώμα νυχιών αυτή τη στιγμή – 5 διάσημες Ελληνίδες που το έχουν ήδη λατρέψει

Μπορεί να υπάρχουν άπειρες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων σε ό,τι έχει να κάνει με το μανικιούρ, όμως φαίνεται ότι μία είναι η απόχρωση που κερδίζει διαχρονικά τις περισσότερες γυναίκες.

Και τυχαίνει να ανήκει, αντικειμενικά, στις πιο κομψές που κολακεύει όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών – είναι, επομένως, και πάρα πολύ βολική.

Φυσικά, οι περισσότερες διάσημες Ελληνίδες την προτιμούν ήδη για τα νύχια τους, αφού ταιριάζει με τα πάντα ενώ αναδεικνύει και τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Ο λόγος για τα “Bubble Bath” nails, έναν συνδυασμό ροζ και εκρού τόνων που καλύπτει ελαφρά τη βάση του νυχιού, χαρίζοντας ένα πολύ διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα.

Επειδή ακριβώς το χρώμα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο, ισορροπώντας μεταξύ ενός διάφανου ροζ και μιας γαλακτερής απόχρωσης, μπορεί να πάρει διάφορους τόνους από την milky παλέτα και να δείξει είτε απαλό ροζ είτε γαλακτερό εκρού, προσομοιάζοντας τα εξίσου δημοφιλή “Strawberry Milk Nails”.

Εμείς πάντως το βλέπουμε να κυριαρχεί στα social media ενώ οι Ελένη Μενεγάκη, Βάσια Κωσταρά, Αμαλία Κωστοπούλου και Αθηνά Οικονομάκου είναι μερικές μόνο από τις celebrities που το λατρεύουν.

Δες το μανικιούρ:

Βάσια Κωσταρά

Αθηνά Οικονομάκου

Ελένη Μενεγάκη

Κατερίνα Καινούργιου

Αμαλία Κωστοπούλου