Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστικές: Η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψε το μυστικό της νεότητας, λίγο πριν κλείσει τα 80 & μείναμε άφωνοι

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός που το κοινό έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια, αποκάλυψε και το μυστικό της νεότητας και τι είναι αυτό που τη διατηρεί όμορφη στον χρόνο. Κι αυτό είναι οι αγκαλιές.

Όσα ανέφερε

«Ακολουθώ πάντα τις περιοδείες, προλογίζω τις παραστάσεις και με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Παίρνω αγκαλιές τα παιδάκια και γι’ αυτό στις 17 του μηνός γίνομαι 80 χρονών αλλά μια χαρά, με τις αγκαλιές των παιδιών νομίζω ότι διατηρούμαι καλά», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Και συνέχισε: «Δεν έχω κουραστεί καθόλου, όχι, ίσα ίσα. Πάντως πολλοί συνταξιούχοι μού έχουν πει ότι, από τη στιγμή που πήραν τη σύνταξη τους, έχασαν το κέφι για τη ζωή. Εγώ πιστεύω αυτό που έλεγε και ο Επίκουρος, ότι δηλαδή το μυστικό της νεότητας είναι η προοπτική!

Να έχεις προοπτική να κάνεις κάτι! Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να έχεις ενδιαφέροντα. Και τώρα προσπαθώ να ετοιμάσω άλλα έργα για να αφήσω έτσι παρακαταθήκη. Το 80 δεν το νιώθω καθόλου, το λέω και δεν το πιστεύω. Γι’ αυτό το λέω κιόλας! Ένα νούμερο είναι! Γι’ αυτό το λέω και στα παιδιά μου να το ξέρουν να μην στεναχωρηθούν όταν θα πεθάνουμε ότι έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, αφήνουμε το στίγμα μας».

πηγή: fanpage.gr