«Ούτε ψάχνομαι ούτε μου λείπει τίποτα, μια χαρά παιδί είμαι»: Αυτός είναι ο γύπας που «γκρέμισε» το TikTok (Vid)

Δικαιολογείσαι μόνο αν τις τελευταίες 24 ώρες έκανες κάτι από τα παρακάτω: 1) Βρισκόσουν σε τροχιά γύρω από τη γη, ως μέλος του πληρώματος του Apollo 287 (κάπου εκεί έχει φτάσει), 2) Είχες πέσει σε προσωρινό κώμα λόγω του ότι ανακάλυψες ένα από τα καλύτερα μπέγκερ της Ελλάδας και είπες να δοκιμάσεις 4-5 (δεκάδες) και 3) Έκανες συνδρομή στο Sefflix κι έλιωνες πατώντας το ένα play μετά το άλλο, πηγαίνοντας το binge-watching σε άλλο επίπεδο για χάρη του Μάρκου Σεφερλή.

Α-χα, καλά αυτά τα 3, ε;

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αλλά σε οποιαδήποτε, απλά δε γίνεται να μην έχεις ακούσει κι εσύ για τον «Γύπα του TikTok», ο οποίος πραγματικά έχει κάνει κατάληψη σε όλα τα social media από χθες, «χάρη» στα υπέροχα ηχητικά που έστελνε σε ό,τι θηλυκό έκανε το λάθος να κινηθεί εκεί έξω.

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι», ήταν το κλασικό πέσιμό του, το οποίο, είναι αυτονόητο, σημείωνε τρελή επιτυχία στο «ωραίο φύλο», καθότι ο γύπας τα έλεγε ωραία.

@marychellyn

κώστας, γιάννης, χρήστος, πέτρος αχαα φώναξε μου τον γιώργο βαιμπς #greekaesthetic

♬ original sound – mary 💕🍷

Την συνέχεια θεωρούμε δεδομένο πως την ξέρετε, αλλά ας την επαναλάβουμε για τους αστροναύτες που μόλις τώρα πάτησαν έδαφος: σε ανύποπτη φάση ο τύπος ανέφερε μια Βασιλική, την πρώην του, την οποία προφανώς και όλες την ήξεραν («Εσύ λογικά θα ξέρεις και την πρώην μου», έλεγε κάθε, μα κάθε φορά).

Όπως προέκυψε από επισταμένες έρευνες χρηστών των social media, πρόκειται για μια ηθοποιό, με το όνομα Βασιλική Αγγελή, της οποίας ως… φλερτ εμφανιζόταν κάποιος «Σταύρος Γεωργάς».

Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα: μετά τη γενικότερη κατακραυγή (αναμεμειγμένης με τόνους ανυπέρβλητου χαβαλέ), ο «Σταύρος Γεωργάς» έβγαλε την (fake) φωτογραφία προφίλ κι εν συνεχεία το έκλεισε κιόλας, αφήνοντας το φλέγον ερώτημα να πλανάται στον αέρα:

Ποιος στο καλό είναι αυτός ο θεούλης Σταύρος Γεωργάς, ο άοκνος εργάτης των ηχητικών;

Το menshouse, σεβόμενο την αγωνία των αναγνωστών του και με τη βοήθεια του Βαγγέλη Χαντζή, έχει την απάντηση και σας την παρουσιάζει.

Δικό σας:

πηγή: menshouse.gr