Παραμένει κορμάρα στα 43 μετά από 4 γέννες: Η μυστική δίαιτα της Κάτιας Ζυγούλη για απώλεια βάρους και κοιλιά πλάκα

Η Κάτια Ζυγούλη έχει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της Ελληνικής showbiz παρά το γεγονός ότι έχει γεννήσει 4 φορές.

Η Κάτια Ζυγούλη μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο τέσσερα παιδιά και να είναι 43 ετών, ωστόσο, διαθέτει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της. Έχει κοιλιά πλάκα και πολύ καλλίγραμμα πόδια, παρόλο που όπως έχει δηλώσει η ίδια έχει κυτταρίτιδα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχουν αν όχι όλες, οι περισσότερες γυναίκες.

Ωστόσο, για να έχει αυτό το σώμα και να μπορεί να φοράει ότι θέλει, ακόμη και πολύ στενά τζιν, το πρώην μοντέλο ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα, την οποία έχουμε δει να ακολουθούν πολλά γνωστά ονόματα της εγχώριας και ξένης showbiz.

Αυτή την δίαιτα ακολουθεί η Κάτια Ζυγούλη

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε.

«Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», συνέχισε για την κοιλιά της.

Δείτε σχετικό βίντεο