Πάρτι έκπληξη στο Μπάκη Λυκούδη την πρώτη μέρα του «γαλάζιου» συνεδρίου!

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν οι φίλοι του Χαράλαμπου Λυκούδη τη πρώτη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ. Με αφορμή την έλευση των συνέδρων και παρατηρητών από την Κεφαλονιά για το 12ο συνέδριο του κόμματος διοργάνωσαν ένα πάρτι έκπληξη στο Χαράλαμπο Λυκούδη ώστε όλοι μαζί να ευχηθούν καλές γιορτές και όμορφα Χριστούγεννα.

Η αρχική σκέψη ήταν να μαζευτούν μόνο γνωστοί και φίλοι στο μαγαζί Μαντζάρου στο κέντρο της Αθήνας, ιδιοκτησίας του Ιθακήσιου Βασίλη Μαρτάτου.

Το νεοκλασικό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας

Το πράγμα δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει με αποτέλεσμα η προσέλευση να γεμίσει ασφυκτικά μέσα και έξω τον υπέροχο νεοκλασικό από 200 και πλέον Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιους.

Η έκπληξη για τον Μπάκη ήταν μεγάλη καθώς μετά την ομιλία του Μητσοτάκη είχε πάει να παραλάβει τη κόρη του που επέστρεφε από το εξωτερικό και δεν είχε ιδέα για το τι θα επακολουθήσει.

Στη μεγάλη καλέστρα διακρίναμε, το Γεράσιμο Ιλινόιου Τσουρούφλη μαζί με το Σπύρο Γασπαρινάτο (ένας από τους εμπνευστές της ιδέας), τη Χριστίνα Βλάχου, το δημοσιογράφο Ανδρέα Κωσταντάτο, την Αφροδίτη Ζαμπέλη, τη Διονυσία Λυμπεράτου, την Αγγελική Κακουράτου, τον Διονύση Έρτσο με τη σύζυγό του, τον Μάκη Κεκάτο, το Γαβρίλη Παπαναστασάτο, τον Διονύση Λουκέρη, το Νίκο Ορτετζάτο, την Αναστασία Τρίτση, το Σπύρο Λουκάκη, το δικηγόρο Σπύρο Ράνο, τον Γιάννη Μαρτάτο, την Μαρία Ξυτάκη με το σύζυγό της, την Ελένη Μπουρμπούλη, την Άντυ Κολώνια, τον Κώστα Γιαχαλή, τη Ρόδη και Απόστολο Κράτσα, το Νίκο Δομένικο, την δημοσιογράφο Ελένη Κωσταντάτου, το γιατρό Διονύση Παγουλάτο, τον οικονομολόγο Σάκη Κατσούνη με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο Σοφία Καλογηράτου, τον Παναγή Φωκά, την Ιωάννα και Δώρα Βινιεράτου, τον Κωσταντίνο Χρονόπουλο, το Νίκο Παπαδάτο με την οικογένεια του, την Ευαγγελία Βαγιωνίτη και πολλούς άλλους.

Όλοι ευχήθηκαν καλές γιορτές και το 2019 να είναι μια χρονιά ορόσημο για την ανάπτυξη των νησιών μας!

Δεν έλειπε φυσικά και η αγαπημένη φίλη του Μπάκη, Μαρία Μπεκατώρου

Η πάντα χαμογελαστή Αγγελική Κακουράτου

Η Μαρίνα Λυκούδη μαζί με την Αφροδίτη Ζαμπέλη και την Διονυσία Λυμπεράτου

Ο πάντα χαμογελαστος Γιάννης Μαρτάτος από την Ιθάκη

Πηγήφώτο// social media ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr