Μέχρι που έπεσε το βράδυ

ΝΕΟΤΕΡΟ 22:25 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr το υπαίθριο καρναβαλικό πάρτι δεκάδων νεαρών στο Κάστρο της Πάτρας συνεχίζεται κανονικά. Συμμετέχοντες ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο με βεγγαλικά και αυτοσχέδιες μουσικές που δίνουν τον ρυθμό…  

ΝΕΟΤΕΡΟ 20.49 Αυτή στη στιγμή (ώρα 20.48) στην περιοχή του Κάστρου στην Πάτρα γίνεται το πατείς με πατώ σε. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, νεαροί διασκεδάζουν στην καρναβαλική και κατά τα άλλα «κατακόκκινη» λόγω κρουσμάτων πόλη. Οι νεαροί έχουν τύμπανα και παίζουν αυτοσχέδια μουσική ενώ συνεχώς προσέρχονται και άλλα άτομα. Κίνηση επικρατεί και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου αλλά ο κύριος όγκος όσων διασκεδάζουν είναι στην περιοχή του Κάστρου. 

Η αστυνομία προς το παρόν είναι απούσα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ 20.38  Εικόνες συνωστισμού στις σκάλες Αγίου Νικολάου ιδίως στο σημείο τους προς το κάστρο έρχονται στο φως στο τέλος της καρναβαλικής μέρας που έμοιαζε να κυλάει χωρίς απρόοπτα στην Πάτρα. Εικόνες που παραπέμπουν σε ημέρες καρναβαλιού προ καραντίνας, με νεολαίους όλων των ηλικιών δίχως μάσκα με ένα ποτό στο χέρι (προφανώς από κατάστημα take away της περιοχής) να περιφέρονται διασκεδάζοντας και παίζοντας με καπνογόνα και πυροτεχνήματα, σαν να βρίσκονται στο τέλος της παρέλασης. Εικόνες επίσης, που είναι προφανώς τραβηγμένες ακόμη και βράδυ (όπως η κεντρική φωτογραφία του θέματος), μετά την έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Πρόκειται για ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης όπου φαίνεται να επικρατεί το αδιαχώρητο μέχρι τουλάχιστον τις 19.40 το βράδυ.

ώρα 20.49 Κάστρο

ώρα 20.49 Κάστρο

Ωρα 20.49

Ώρα 20.56 Στο κάστρο

Ώρα 20.56 Στο κάστρο

Ώρα 20.56 Στα σκαλιά

Ώρα 20.56 Στα σκαλιά

Ώρα 21.00 Στα σκαλιά

Ώρα 21.00 Στα σκαλιά

ώρα 20.49 Κάστρο

ώρα 20.49 Κάστρο

ώρα 20.49 Κάστρο

ώρα 20.49 Κάστρο

ώρα 20.49 Κάστρο

ώρα 20.49 Κάστρο

Πηγή: thebest.gr
Προηγούμενο άρθροΠέθανε από κορονοϊό ο ιδρυτής της αλυσίδας ΜΑΡΚΕΤ IN Θωμάς Ράμμος
Επόμενο άρθροΠΟΡΟΣ : Ένα ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ, με την οικονομική ενίσχυση του δήμου και την εθελοντική εργασία των νέων.