Πεντάχρονος οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο για να… αγοράσει Λαμποργκίνι (pics & vids)

Ένας αστυνόμος στην Τροχαία αυτοκινητοδρόμων της Γιούτα, ένιωσε έκπληξη όταν σταμάτησε ένα όχημα και είδε ότι ο οδηγός ήταν ένα 5χρονο αγόρι που του είπε ότι «πήγαινε ν’ αγοράσει μία Λαμποργκίνι».

Ο τροχονόμος Ρικ Μόργκαν είδε ένα όχημα να κάνει σλάλομ γύρω από τη διαγράμμιση του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Interstate 15  στο Όγντεν της Γιούτα τη Δευτέρα και πίστευε ότι πρόκειται για κάποιον που χρειάζεται ιατρική βοήθεια ωστόσο τελικά ένιωσε έκπληξη όταν είδε στη θέση του οδηγού ένα 5χρονο αγόρι.

Όπως δήλωσε ο Μόργκαν ο 5χρονος Άντριαν Ζαμαρίπα δεν αποκρινόταν στα φωτεινά σήματα και σταμάτησε μόνο όταν έβαλε μπροστά τη σειρήνα.

«Πλησίασα το όχημα και περίμενα να βρω κάποιον ο οποίος θα χρειάζεται ένα ασθενοφόρο ή διασώστες. Αλλά όταν άνοιξα το πρόθυρο ήταν ξεκάθαρο ότι ο οδηγός ήταν ανήλικος», είπε ο Μόργκαν.

Σύμφωνα με τον Μόργκαν το αγόρι καθόταν στην άκρη του καθίσματος και προσπαθούσε να φθάσει το φρένο.

Όταν ο τροχονόμος ρώτησε τον 5χρονο γιατί πήρε το αυτοκίνητο, του απάντησε ότι πήγαινε στην Καλιφόρνια για ν’ αγοράσει μία Λαμποργκίνι. Βέβαια αυτό θα ήταν λίγο δύσκολο καθώς στο πορτοφόλι του είχε μόλις τρία δολάρια.

Ο 5χρονος διέφυγε της προσοχής της αδερφής του πήρε τα κλειδιά και άρχισε το «ταξίδι» του. Οι γονείς του δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν και ανησύχησαν, όταν τους ενημέρωσαν οι αρχές της Γιούτα και πήγαν να παραλάβουν τόσο τον γιο τους όσο και το αυτοκίνητο από την τροχαία.

Πάντως η απερισκεψία του δεν πήγε χαμένη αφού όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό ο ιδιοκτήτης της Λαμποργκίνι, Τζέρεμι Νεβς του έδωσε την ευκαιρία να κάνει μία βόλτα με το αυτοκίνητο των ονείρων του.

«Φυσικά δεν ενθαρρύνω τα παιδιά να παίρνουν το αυτοκίνητο των γονιών τους ή να κάνουν οτιδήποτε παράνομο. Δεν το υποστηρίζω αυτό, αλλά με ενέπνευσαν οι αρχές που έχει ώστε να πετύχει αυτό που θέλει, ήξερε τι ήθελε και πήγε να το πάρει».

Όπως τόνισαν οι γονείς του από εδώ και πέρα θα κρύβουν καλά τα κλειδιά ώστε να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Πηγές: Associated Press και Ksltv