Πέντε παντελόνες από την Η&Μ που θα ανανεώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Κάθε εποχή έχει τα hero pieces της, τα κομμάτια δηλαδή που αναδεικνύονται σε ήρωες της γκαρνταρόμπας μας για την εκάστοτε εποχή, καθώς είναι εκείνα τα οποία θα προτιμήσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά και εκείνα που μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής μας, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο των staples.

Για την εποχή του καλοκαιριού, τα staples της γκαρνταρόμπας μας είναι χωρίς αμφιβολία τόσο τα φορέματα και οι φούστες, τα οποία μας χαρίζουν αέρινες και απόλυτα καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Πέρα όμως από τα θηλυκά αυτά items της συλλογής μας, οι αέρινες παντελόνες είναι επίσης εκείνες οι οποίες επιλέγουμε στις περισσότερες των εμφανίσεων μας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Οι καλοκαιρινές παντελόνες μας χαρίζουν άνεση, ευελιξία κινήσεων ενώ μας “υπόσχονται” πως μπορούμε να τις συνδυάσουμε με κάθε πιθανό styling combo.

Τις παντελόνες μπορούμε να τις συνδυάσουμε με tops, πουκάμισα, λεπτής ύφανσης cardigans, bralettes με blazers αλλά και T- shirts

Όποιον συνδυασμό κι αν επιλέξουμε μπορούμε να βασιστούμε στο ότι ένα outfit με παντελόνα μπορούμε να το φορέσουμε σε κάθε περίσταση.

Από το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα σε μια χαλαρή βόλτα έως το βράδυ στη βραδινή έξοδο, μια παντελόνα μπορεί να μας χαρίσει ένα θηλυκό και stylish look με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια.

Στη νέα συλλογή της Η&Μ ξεχωρίσαμε τις παντελόνες που πρόκειται να αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου σε κάθε περίσταση.

Οι παντελόνες από την Η&Μ

Cropped παντελόνι με λάστιχο, H&M

Παντελόνι από σύμμεικτο λινό με λάστιχο, H&M

Παντελόνι από σύμμεικτο λινό με λάστιχο, H&M

Παντελόνι με πλεκτή ζώνη, H&M

Παντελόνα με λάστιχο, H&M

πηγή missbloom.gr