Ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός του «Mare di Levante», της «Levante Ferries» στα ναυπηγεία της Χαλκίδας και σήμερα επιστρέφει ανακαινισμένο στο νησί μας.

Έγιναν συντηρήσεις στις μηχανές και στα ζεύγη των ηλεκτρομηχανών, παρεμβάσεις στο εξωτερικό ντεκ και στο εξωτερικό μπαρ. Επίσης, έγινε και μία πολύ καλή συντήρηση στις λαμαρίνες. Νωρίς το μεσημέρι το πλοίο θα περάσει την Πάτρα και στη Ζάκυνθο θα φθάσει μετά τις 5 το απόγευμα. Το «Mare di Levante», με καπετάνιο τον Γιώργο Γιατρά θα μπει στα δρομολόγια της γραμμής από την Παρασκευή.

Υπενθυμίζουμε ότι το «Mare di Levante» κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Jyuko Kochi της Ιαπωνίας, στις θάλασσες της οποίας έπλευσε επί 10 χρόνια. Στη συνέχεια μετασκευάστηκε σε σημαντικό βαθμό στη Ν. Κορέα και στην Ελλάδα, ώστε τελικά να καταπλεύσει στο Ιόνιο, πλήρως μεταμορφωμένο σ’ ένα πανέμορφο πλοίο.
Χάρη στους άνετους χώρους του και στην αξιοσημείωτη χωρητικότητά του, δικαίως σήμερα αποτελεί ένα εξαιρετικής σπουδαιότητας πλοίο για την εξυπηρέτηση των συγκοινωνιακών αναγκών της γραμμής, σε επίπεδο επιβατικής, αλλά και εμπορευματικής κίνησης.

Πηγή: imerazante.gr

Προηγούμενο άρθροΠως θα επαναλειτουργήσουν τα δικαστήρια -Ματαιώνονται οι πλειστηριασμοί (τροπολογία)
Επόμενο άρθροΜειωμένο ωράριο και στον ιδιωτικό τομέα για τους γονείς με μαθητές -Τι θα ισχύει