Περιουσία 3 δισεκατομμύρια: Η σύζυγος του Παύλου Μαρί Σαντάλ, ζει στην απόλυτη χλιδή, τη ζήλευαν & οι Βασίλισσες

Έξι σπίτια έχει στην ιδιοκτησία της η Μαρί Σαντάλ, η δισεκατομμυριούχος σύζυγος του Παύλου.

Μπορεί να μη μένουν σε παλάτια, αλλά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ ζουν την απόλυτη βασιλική ζωή. Μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι ζουν καλύτερα και από τους royals με αρμοδιότητες, αφού και χρήματα έχουν και όπου θέλουν μπορούν να ταξιδεύουν.

Η τεράστια οικονομική άνεση του ζεύγους οφείλεται στη Μαρί Σαντάλ, η περιουσία της οποίας ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2023.

Το ζευγάρι έχει περιουσία που ζαλίζει με ακίνητα σε Νέα Υόρκη, Μπαχάμες, Κοτσγουόλντς και Γιορκσάιρ. Η οικογένεια με τα 5 παιδιά, έχει μια σειρά από μεγαλοπρεπή σπίτια σε Αγγλία και Αμερική, μεταξύ των οποίων ένα υπέροχο εξοχικό στο Κοτσγουόλντς -το κρυμμένο μυστικό της Βρετανίας-, και ένα κομψό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, όπου μετακόμισαν το 2017.

 

Οι δυο τους ταξιδεύουν συχνά σε Ηνωμένο Βασίλειο και Νέα Υόρκη φροντίζοντας να περνούν χρόνο σε όλα τα σπίτια τους, ενώ πρόσφατα εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγοράσουν σπίτι και στην Ελλάδα.

Η πιο πρόσφατη αγορά τους ήταν το σπίτι τους στα Χάμπτονς, εκεί όπου αγοράζουν σπίτι οι πλούσιοι Νεοϋορκέζοι για να ξεφεύγουν από τη φασαρία της πόλης.

Το έκτο σπίτι του ζευγαριού είναι ένα κλασικό σπίτι της περιοχής και διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 8 μεγάλα μπάνια και 2 μικρά και πολλούς άνετους χώρους με βιβλιοθήκες, τζάκια και τραπεζαρίες έκτασης 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Το ζευγάρι απέκτησε το συγκεκριμένο σπίτι το 2020. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό σπίτι με πολλά παράθυρα, ξύλινα πατώματα και λευκούς τοίχους.

Εντυπωσιακός είναι και ο χώρος της πισίνας που εκτείνεται μέσα στην καταπράσινη έκταση.

πηγή: enimerotiko.gr