“Πήρα 40 χάπια για να πεθάνω, έμεινα για ώρες ξαπλωμένος στα χορτάρια & τηλεφώνησα στην Ελεονώρα Μελέτη”

Περίπου τρία χρόνια μετά το περιστατικό του bullying που εκδηλώθηκε κατά μιας αγνώστης νεαρής λόγω της επιλογής της ριγέ μπλούζας που φορούσε κατά τη διάρκεια μιας έξοδός της, ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα δεκάλεπτο βίντεο στο TikTok.

Ο διάσημος χορευτής επισήμανε ότι ακόμη και σήμερα πρέπει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες αυτού του στιγματισμού, καθώς οι αρνητικές αντιδράσεις δεν έχουν σταματήσει.

Στο ίδιο βίντεο περιέγραψε λεπτομερώς την προσπάθειά του για αυτοκτονία, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η εξομολόγηση από τον Τάσο Ξιαρχό:

«Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι εξουθενωμένος, δεν αντέχω βασικά άλλο και δεν αντέχω γιατί δεν χρειάζεται άλλο. Πριν περίπου τρία χρόνια έκανα κάτι το οποίο επηρέασε όλη μου τη ζωή, επηρέασε τη ζωή μου τόσο πολύ που από εκεί που είχα τα πάντα, τα έχασα όλα.

Έκανα κάτι λάθος, ανέβασα ένα βίντεο, ξέρουμε όλοι αυτή την ιστορία. Ακόμη και σήμερα αυτό με στιγματίζει και το κουβαλάω.

Έχω προσπαθήσει, έχω δουλέψει, έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για να εξιλεωθώ είτε από εμένα είτε από τον κόσμο και καθημερινά ό,τι και να κάνω, ακόμη και να χαμογελάσω από κάτω κάποιος θα γράψει “δεν θα ξεχάσουμε ποτέ”.

συνέχεια στο enimerotiko.gr