Σε μια όμορφη βραδιά με πολύ χορό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξώμερου πραγματοποιήσε την ετήσια χορευτική του εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της περιοχής, Γ.Πεντογαλος.
Μια βραδιά γεμάτη με χορούς από την Κεφαλονιά αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, ιδιαίτερες μελωδίες και άριστους χορευτές, μικρούς και μεγάλους που καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος που βρέθηκε στο θεατράκι του Πόρου για να τους απολαύσει.
Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Πολτιστικού Συλλόγου Λαμίας ΄΄ο Πήγασος΄΄ που εντυπωσίασαν με τα χορευτικά και τις φορεσιές τους.
Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και τους δασκάλους τους, γι΄αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Σε μια όμορφη βραδιά με πολύ χορό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξώμερου πραγματοποιήσε την ετήσια χορευτική του εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της περιοχής, Γ.Πεντογαλος. Μια βραδιά γεμάτη με χορούς από την Κεφαλονιά αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, ιδιαίτερες μελωδίες και άριστους χορευτές, μικρούς και μεγάλους που καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος που βρέθηκε στο θεατράκι του Πόρου για να τους απολαύσει.Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Πολτιστικού Συλλόγου Λαμίας ΄΄ο Πήγασος΄΄ που εντυπωσίασαν με τα χορευτικά και τις φορεσιές τους.Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και τους δασκάλους τους, γι΄αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Gepostet von Spiros Sakalis am Sonntag, 16. Juni 2019

Από το fb του Σπύρου Σακαλή