Πισίνα, καταπράσινος κήπος & πανάκριβα χαλιά στους τοίχους: Η Δέσποινα Μοιραράκη μας δείχνει το σπίτι της και είναι εντυπωσιακό

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι η βασίλισσα του χαλιού και έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το κοινό όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις περιγραφές που κάνει όταν τα παρουσιάζει.

Η γνωστή επιχειρηματίας αλλά και παρουσιάστρια του Cash or Trash, έκανε πρόσφατα ένα πάρτι στο σπίτι της, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Όπως είδαμε από τα πλάνα που ανέβηκαν στα social media, υπάρχει πολύς χώρος στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού, ένας υπέροχος κήπος και μια τεράστια πισίνα. Όλα είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ενώ και το σπίτι γενικότερα είναι τεράστιο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό καθώς βλέποντας τα πλάνα από το πάρτι της, παρατηρήσαμε ότι επέλεξε να στρώσει χαλιά μέχρι και στον κήπο της!

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει γενέθλια και το γιορτάζει στα λευκά, δίπλα στην πισίνα της με μπουχάρες στρωμένες στο γκαζόν

Η Δέσποινα Μοιραράκη, γνωστή επιχειρηματίας και πρόσωπο αγαπητό στο ευρύ κοινό, γιόρτασε τα γενέθλιά της σε έναν καταπράσινο κήπο στην εντυπωσιακή μονοκατοικία της στη Γλυφάδα. Η διακόσμηση του χώρου ήταν μια πραγματική επίδειξη καλαισθησίας, με χαλιά στρωμένα σε κάθε γωνιά του γκαζόν, προσθέτοντας μια ζεστή πινελιά στην πολυτέλεια του σπιτιού.

Το πάρτι στολίστηκε με λεπτομέρεια, αναδεικνύοντας την άψογη αισθητική της Μοιραράκη. Τα χαλιά στον κήπο δεν ήταν μόνο διακοσμητικά αλλά και λειτουργικά, καθώς πρόσθεσαν μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν το φαγητό και τα ποτά σε έναν χώρο που θύμιζε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

πηγή: enimerotiko.gr