Ποιο γνωστό εστιατόριο κάψανε στη Νεα Σμύρνη;

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα Ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας, με τα τραπέζια του να είναι καθημερινά γεμάτα, ενώ ήταν και ένα από τα αγαπημένα στέκια της αγοράς αυτοκινήτου…

Σύμφωνα με το protothema.gr οι πρώτες εκτιμήσεις, αλλά οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Η καταστροφή που έχει υποστεί το κατάστημα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου είναι ολοκληρωτική, ενώ στο σημείο έχουν έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα γερανοφόρο για την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από το εστιατόριο.

Το γερανοφόρο όχημα έριχνε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των 4 ορόφων είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Από αυτήν μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά ο ένοικος του πρώτου ορόφου ο οποίος υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε σοβαρή κατάσταση.

Το εστιατόριο αυτό είναι το Cavaliere, το οποίο λειτουργούσε περίπου ένα χρόνο και είχε γίνει στέκι και πολλών διασήμων. Διέθετε ιδιαίτερα κομψό ντεκόρ που δημιούργησε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο του Κώστα Γκάγκου, ενώ σεφ είναι ο μετρ των ιταλικών γεύσεων, Βασίλης Τσατσάκης.

Λόγω του ιδιαίτερα φωτεινού και εντυπωσιακού εσωτερικού του Cavalliere, έχουν γίνει αρκετές φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις για περιοδικά, ενώ ήταν και ένα από τα στέκια της εγχώριας αυτοκινητική αγοράς. Εκεί έχουν γίνει και παρουσιάσεις αυτοκινήτων σε δημοσιογράφους και ντίλερς…

πηγή: newsauto.gr