Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου «Ο Πρόνησος» ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο διήμερο πανηγύρι τού Σωτήρος τις 5 και 6 Αυγούστου πού διοργάνωσε στον προαύλιο χώρο τού κοινοτικού γραφείου του Πόρου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτο, τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον αντιδήμαρχο Ελειού Πρόννων κ. Νίκο Κουρκουμέλη, τον πρόεδρο τής ΕΔΑΚΙ κ. Αργύρη Γαβριελάτο, τον τέως αντιπεριφειάρχη τουρισμού κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, τον πρόεδρο τού Πόρου κ. Οδυσσέα Γαλιατσάτο και τον πρόεδρο τού γηροκομείου Αργοστολίου κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτο που μάς τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ανδρέα Πετράτο για την δωρεάν φιλοξενία των τραγουδιστών και μουσικών. Και όπως πάντα τούς εθελοντές μας για την αποτελεσματική βοήθειά τους πού όταν το κέφι πήρε φωτιά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Άφησαν για λίγο τα πόστα τους, και άρχισαν και αυτοί τον χορό γύρω από τίς ψησταριές.
Το επόμενο ραντεβού μας είναι για τίς 27 Αυγούστου το βράδυ στο αμφιθέατρο τού Πόρου «Γεράσιμος Πεντόγαλος» όπου η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου θα φροντίσει για ένα όμορφο βράδυ. Σάς περιμένουμε όλους.
Το ΔΣ τού πολιτιστικού συλλόγου «Ο Πρόνησος»

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου «Ο Πρόνησος» ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο διήμερο πανηγύρι τού Σωτήρος τις 5 και…

Posted by Σύλλογος Πρόνησος on Sunday, August 7, 2022

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Η έκθεση της Έφης Σπηλιώτη στην βίλα Πεμαχρίνα στις Μηνιές Κεφαλονιάς (εικόνες)
Επόμενο άρθροΙθάκη: “Τι κι αν είναι Αύγουστος, εργαζόμαστε για να καλύψουμε τις πιθανότητες να μας πληγώσουν ξανά φαινόμενα όπως ο Μπάλλος και ο Ιανός” (εικόνες)