«Πρεμιέρα» έκανε εχθές, μετά από έξι μήνες,
το εστιατόριο “Sepia” στο Αργοστόλι.

Ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια άνοιξε εχθές τις πόρτες του και ομολογούμε, πως μας έλειψε πολύ. Το γευστικό διαμαντάκι του Αργοστολίου «Sepia», ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά από έξι μήνες και μας περιμένει με ανανεωμένο μενού και χώρο.

Οι αλλαγές στο μενού και στον χώρο για τα 2 αδέλφια ιδιοκτήτες του “Sepia”
(Πέτρος και Αννα-Μαρία Κολαΐτη ) είναι πάγια τακτική καθώς τόσο η διαθεσιμότητα των πρώτων υλών όσο και ο τρόπος παρασκευής των πιάτων διαφοροποιούνται και επιβάλλονται σύμφωνα με την εναλλαγή των εποχών. Επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα μικρές αλλαγές στον χώρο δίνουν την αίσθηση του νέου στον επισκέπτη καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Το εστιατόριο που λόγο της ιδιαίτερης κουζίνας (Ιαπωνικής) με τις ξεχωριστές γεύσεις , την ποιότητας στις πρώτες ύλες, στον τρόπο παρασκευής των υλικών, την παρουσίαση του πιάτου, την εξυπηρέτηση και το άψογο σέρβις έγινε γρήγορα ένα από τα αγαπημένα τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Αυτή η αγάπη μάλιστα μεταφράστηκε και με πράξεις από τους επισκέπτες του “Sepia”  δίνοντάς του την πρώτη θέση στο TripAdvisor για τα εστιατόρια στο Αργοστόλι μόλις στα 3 χρόνια λειτουργίας του !

Οι γευστικές επιλογές είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε αυτό το μενού, όπου η παράδοση της Ιαπωνικής κουζίνας συναντά τις σύγχρονες τεχνικές. Οι πρώτες ύλες παρασκευής είναι πράγματι εξαιρετικές κι αυτό το καταλαβαίνουμε ήδη από την πρώτη μπουκιά.

Εκτός λοιπόν από τον όμορφο και ζεστό χώρο, το φιλικό περιβάλλον και το άψογο σέρβις, το φαγητό του είναι αυτό για το οποίο συζητούν όλοι.

Επίσης τo “Sepia” τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού, “HEALTH FIRST” για την πρόληψη και αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 και μας περιμένει για μοναδικές γαστρονομικές βραδιές.

Για τις κρατήσεις σας στο εστιατόριο αλλά και για παραγγελίες take away
καλείτε στο 26710 22011 και μέσω της σελίδας στο Facebook 
Ωράριο λειτουργίας καθημερινά 18:00 – 23:00

 

Sushi Chef: Αντώνης Καπενής
Sushi Chef: Αντώνης Καπενής