Πύλαρος: Άνοιξε το Πολύκεντρο-Εντυπωσιακή η εορταστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Σάμης (pics+video)

Ύστερα από πολύ καιρό, το Πολύκεντρο Πυλάρου, άνοιξε χτες τις πύλες του, για να φιλοξενήσει, την Εορταστική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου Σάμης!
Ένα Πολύκεντρο, κόσμημα για τον Δήμο μας…και όχι μόνο, γέμισε χτες από πολίτες της περιοχής, οι οποίοι παρακολούθησαν συναυλία  της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου και του Γυναικείου Φωνητικού Εργαστηρίου της.
Την Εκδήλωση άνοιξε, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σάμης, Αντώνης Καλλιβωκάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους χορωδούς, τους πολίτες που τίμησαν με τη παρουσία τους τη βραδιά, τόνισε πως ο χώρος στο εξής, θα αξιοποιηθεί όπως του αξίζει και ευχήθηκε για το νέο έτος στους παρευρισκόμενους.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της Χορωδίας και Μαντολινάτας, Ρωσσέτος Λούζης, ο οποίος ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την πρόσκληση.
Τη σκυτάλη πήρε το Γυναικείο Φωνητικό Εργαστήρι της Χορωδίας.
Υπό τη Διεύθυνση της Μαέστρου, Αλεξίας Μαρτσέλου, απέδωσε χριστουγεννιάτικες και σύγχρονες μελωδίες.
Ακολούθησε η Χορωδία και Μαντολινάτα.
Υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου, Σπύρου Θεοτοτοκάτου, απέδωσε κεφαλλονίτικα και σύγχρονα τραγούδια.
Και τα δύο σχήματα, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, για την άψογη απόδοσή τους. συνόδευσε στο πιάνο, η Ευαγγελία Φραγκιά.
Η βραδιά έκλεισε με χαιρετισμό και ευχές από τον Δήμαρχο Σάμης, Μάκη Μονιά και την Αντιδήμαρχο Πυλαρέων, Αμαλία Αλυσανδράτου.
Στους παρευρισκόμενους, μετά το τέλος της συναυλίας, προσφέρθηκαν εδέσματα και ποτά, προφορά επαγγελματιών και γυναικών της περιοχής.
Ακολουθούν, βίντεο, με όλη τη συναυλία.
Τάσος Καβαλλιεράτος.

Πηγή: vlahatasamis.blogspot.com