“30 χρονών” η Βανδή: Πήγε κομμωτήριο και όλες τώρα θέλουν να την αντιγράψουν

Η Δέσποινα Βανδή υιοθέτησε με μια νέα εμφάνιση για τα μαλλιά της το βράδυ του Σαββάτου στο «Just The Two of Us».

Μετά την προηγούμενη εμφάνισή της με ροζ μαλλιά, η τραγουδίστρια εξέπληξε ξανά το κοινό της εκπομπής με ένα νέο χρώμα, κατάξανθο, δημιουργώντας ενδιαφέρον και αναστάτωση.

Τον τελευταίο καιρό, η Δέσποινα Βανδή εξερευνά νέα στιλιστικά μονοπάτια, είτε πρόκειται για τις επιλογές της στο ντύσιμο είτε για τα μαλλιά της.

Παρόλο που την έχουμε δει συχνά με διάφορα μήκη και χτενίσματα, η πρόσφατη ξανθιά απόχρωση αποτελεί μια νέα πρόκληση, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές εάν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή ή για χρήση περούκας. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η αλλαγή της ταιριάζει αρμονικά, καθώς αναδεικνύει ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε τη φωτογραφία των κατάξανθων μαλλιών της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αποτέλεσμα οι ακόλουθοί της στα social media να ανταποκριθούν άμεσα, σχολιάζοντας ενθουσιωδώς και χαρίζοντας αμέτρητα likes.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε περισσότερα από 15.000 likes μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ πολλοί συνάδελφοί της, μεταξύ των οποίων η Ζόζεφιν και η Καλομοίρα, εξέφρασαν την εκτίμησή τους για τη νέα της εμφάνιση.

συνέχεια στο enimerotiko.gr